bende sana yakınım canım, bende birde idrar yolu iltihabı çıktı malesef birde onun ağrısıyla uğraşıyorum ve çalışıyorum birde, eve gelince ne derman ne bişey,iş yerinde bile masada uyuyorum artık, enerji sıfır, bir buçuk hafta öncede serum verdi doktor biraz düzelir gibi oldum sonra gene aynı
Canım ben zaten 5 hafta serum ve iğnelerle ayakta durdum düşük riski vardı iğnede vermişti mahvediyordu iğne kusmalarım daha çok artıyordu iğneler bitti iki gün iyi oldum eşim çok mutlu olmuştu sonra bi bayılma hali geldi yine aynı oldum , geçmiş olsun ben hamilelik öncesi çekmiştim hamilelikte Olmasın diye ama illa ki oluyormuş inşallah geçer bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin
aynı haftadayız sizinle, folik asit haricinde vitamin ve ayriyeten demir takviyesi almıyor musunuz? bunlar önemli bu dönemde...Allah kolaylık versin ben hayatta çalışamazdım bu durumda , doğum fotoğrafçısıydım birçok doğum gördüm doğum anlarında Sancı anlarında doktorlar bana şaşırırdı küçük yaşta nasıl destek olup rahatlatıyorsun doğum görüntülerine nasıl dayanıyorsun diye şimdi doktoruma diyorum ki doğum değilde bu hallerimin geçmemesi beni Korkutuyor , annemde 8 ay çok kötü olmuş benim gibi ona benzersem normal doğuma gücüm kalmaz benim diyorum daha çok erken ama insan düşünüyor . Vitaminler falan hepsi gayet iyi folik asit alıyorum tek ilaç olarakta şuan .
aynı haftadayız sizinle, folik asit haricinde vitamin ve ayriyeten demir takviyesi almıyor musunuz? bunlar önemli bu dönemde...
doktorunuza yine de bir sorun siz bence...Hayır almıyorum ilk günlerimde ilaç iğne çok kullandım diye doktorum bişey yazmadı Çarşamba günü kontrole gideceğim ikili tarama için o zaman belki verir , ne kadar kötü olsam da illa ceviz hurma Yemeğe çalıştım belki onlardan alır diye zaten başka bir ilacı daha içemezdim şuan folik asidi bile içiyorum iki dakika sonra suyunu çıkartıyorumsizin ikili tarama nasıl geçmişti bende o konuda çok stresliyim
Allah hepimize kolaylık versin inşallah kısa zamanda hamileliğin o tatlı günlerine geliriz