hamile çatlaklarına AKZER BITKISEL ÇATLAK YAĞI KULLANANLAR

ozbalsa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
134
64
35
Merhaba arkadaşlar çok çok araştırdım ve cok cok kafam karıştı.bonal lierac catlak kremlerini burdan okudum bi kısım memnun bir kısım memnun değil. Doğal yağları arastirayim dedim bikaç araştırmadan sonra aktara gittim yaglari ben karıştiracaktim ki aktardaki bayan AKZER diye bi catlak yağı önerdi 22 tl ye aldım. Içinde badem kakao fındık portakal acı badem kayısı kabak çekirdeği suSam yağları var. Bu yağı kullananlar var mı acaba yada kullanan yakinlariniz

aynı kremi bi kaç gün önce bana da tavsiye ettiler bede aldım ama henüz kullanmadım acaba siz menmunmusunuz

aynı kremi bi kaç gün önce bana da tavsiye ettiler bede aldım ama henüz kullanmadım acaba siz menmunmusunuz
Valla 1 kutu kullandım bir de lierac aldım sabah akşam lierac öğlen de akzer kullanalım dedim ama akzeri hiç kullanmaz oldum.memnun kalıp kalmadigim doğumdan sonra belli olcak çünkü catlaklar doğumdan sonra ortaya çıkıyormus.bakalım inslalah çıkmaz

Markasi ayni degil ama icerigi ayniydi hic bir degisiklik olmadi canim bende aktardan almistim catir catir catladim anlayacagin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…