• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile biri lazer epilasyon yaptırabilir mi???

yasitek

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
85
1
296
kıslar ben 1.5 yıl lazer epilasyon yaptırdım.yüzüm için.önce ıpl ile başlandı:(sonra makinayı değiştirdiler soprano ile yapıldı.artık simsiyah tüylerim yok.hala faullerimde ii bi sonuç aldım çok sertti.şimdi çok ince ama baya çıktı.en son 2 ay önce yaptırdım ve şu an hamileyim.kötü bir görüntü oldu yüzümde.tüyler çıktı.benim gibi hamile olup lazer yaptıran var mı??bide Ankara da önerebileceğiniz bi yer var mı?bu ince tüylere hangi laazer yaptırmalıyım???özelime yer ismi atarsanız sevinirim..

nie kimse cevap vermio.lazere gitmessem benim bu tüyler nasıl olcak.sir ağda mı yaptırayım.offffffffff:((( bıyıklarım çıktı ya

ben hamile olanların yaptırmaması gerekiyo diye duymuştum özelden atamıyom mesaj sayımdan dolayı. bence garantiye al doğuma kadar ağdayla idare et derim

Merhaba
Lazer ile ilgili kanitlanmis birsey yok ancak guzellik salonlari hamilelere lazer yapmiyorlar ileriye donuk zararlarindan korktuklari icin.ama bence bak senin gebeliginde surpriz olmus bos keseden mucizeye donmussun yapma derim ben sana:))) iple devam et yazik icindeki minnacik cana :)) belki zarar gorecek,belki cani aciyacak :( kiyma ona :))

Merhaba
Lazer ile ilgili kanitlanmis birsey yok ancak guzellik salonlari hamilelere lazer yapmiyorlar ileriye donuk zararlarindan korktuklari icin.ama bence bak senin gebeliginde surpriz olmus bos keseden mucizeye donmussun yapma derim ben sana:))) iple devam et yazik icindeki minnacik cana :)) belki zarar gorecek,belki cani aciyacak :( kiyma ona :))
cnm benim ya çok saol..kıyamam zaten bitaneme..

bence de yaptırma epilasyon sır ağda ile idare et . int.den araştırabilrisin epilactiva inceltici losyon diye onun kremi de var ama kremi bildiğimiz tüy dökücülerden . o losyonu kullandığın zaman hem daha geç çıkıo hemde cansız çıkıo ama yine hamileler üzerinde ki etkisini da araştır temizken 3-4 gun düzenli kullanıyorsun sonra bırakıyorsun.

sir ağda yaptırmak mantıklı gelio ama..napsam bilmiom ki.araştırmadayım önerileri bekliorum..

Back