• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile bilgileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar 1 ay 5 günlük hamileyim sağ kasıklarım ve karnım ağrıyor acaba gaz gibi aynı şişiyor normal mi acaba

Arkadaşlar 1 ay 5 günlük hamileyim sağ kasıklarım ve karnım ağrıyor acaba gaz gibi aynı şişiyor normal mi acaba
Normal canım alışsan çok iyi olur gaz sancısı çekmeye ve şişeye bendede oluyor sürekli mümkün oldukça kendini sıcak tut agır yemekler yeme

Merhaba canim bende 5 +4 hamileyim.ayni sorun bende de var dun doktor normal olduğunu söyledi

Biraz korktum da öyle ağrı olunca düşer felan diye daha ilk birde

Oncelikle cevaplarinizi gormemiz icin yanitlaya tiklayip cevap yazmaniz gerekiyor. Hamilelifiniz daha cok yeni hormonlardan veya tahim buyumesinden vu haftalarda agrinizin olmasi cok normal. Tadini cikarin

Çok normal. Bende olmamıştı ama yükselen progesteron neden oluyormuş. Kabızlık gaz sancısı vs de olabilir daha. Kasık ağrısı da olabilir bebek yerleşiyor büyüyor

Benim 9 gün adetim gitti o gün kan testi yaptırdım 50.16 çıktı biraz değer düşük çıktı da

Yarın doktora gidicem özele o zaman ultrasana da girerim kan testi de yaptırırım
Ama artması lazım yani dimi çünkü adet hala olmadım ve kasık ağrısı karın ağrısı gaz sançısı çekiyorum yani

Yarın doktora gidicem özele o zaman ultrasana da girerim kan testi de yaptırırım
Ama artması lazım yani dimi çünkü adet hala olmadım ve kasık ağrısı karın ağrısı gaz sançısı çekiyorum yani
Evet canim iki kat artmasi gerekiyor ins yuzunu guldurecek sonuc cikar

Back