Hamile belirtileri yardımm?

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlar spiral ile 1 buçuk yıldır korunuyorum 3-4 gündür sadece göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor ve arada kasık ağrısı oluyor adetime 12 gün varken bu belirtiler oldu bu kadar erken belirtiler belli olurmu varmı fikri olan? Şuan 10 gün var adetime erken gebelik testi yapsam doğru çıkarmı lütfen tedirginim??

Bu kadar erken çıkmaz, belirti de olmaz. Gecikme olunca test yapın

Bazen benim de öyle erken göğüs ucu agrısı oluyor ama sonuç

Psikolojik mi bilmiyorum idrarım geliyormuş gibi sürekli hissediyorum çok düşünüyorum belkide ondann bilemiyorum yaa

Sürekli spiraliniz ve gebelik üzerine soru soruyorsunuz, başka üyelerin konularına da yazıyorsunuz, konu açma kısıtlaması yok lakin başkalarının konularına sorularınızı yazmamanız daha iyi olur, belli ki spiralle alakalı şüpheleriniz var, ki eğer doğru ve koruyuculuğu yüksek bir spiral takılmışsa, spiral yerinden kaymadıkça hamile kalma olasılığınız yok.

Bence her ay spiralle hamile kalma endişesi yaşamak yerine, jinekoloğunuzdan randevu alıp muayene olun, zaten spiral de taktırdığınızdan 6 ayda 1 kontrole gitmeniz yerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…