testlerimı yapdırmadm cunku allah korusun bışey cıksa doqana kadar kendımı yerdım allaha emanet bebeqım ıns saqsalım doqar alırım kucaqıma
ben amniyosentez yaptim ve oglumun downsendromlu olacagi yüzde yüz cikti ortaya ama yinede aldirmak yoktu aklimda ve dogurdum o yüzden yaptirmasaydim daha iyiydi neticede yine evladimdi bilmiodum ne yapilio amniyoda anlamadim bile ne oluo ne icin bu testi istiolar... iyiki dogurmusum diyorum amniyo yapip piskolojimi bozmaya hic gerek yoktu diyorum simdi...
bebisim downsendromlu dogdu ama iyikide dogmus diyorum öyle tatli öyle sicak kanliki ona baktikca icim erio iyiki rabbim onu bana vermis hayata bakis acimi cok degistirdi.... yaptirsamda yaptirmasamda bi degisiklik olmadi tek fark bütün hamileligim boyunca nasi bi bebekle karsilasacagim na bakabilcekmiyim sorulariyla gecti ve erken doguma neden oldu 6 aylikken dogum yaptim bide amnisentez yaptirinca bebegin suyundan bi kere su alindiginda sürekli su kaybi oluomus diye duymustum aynende öyle oldu hep kaybetmisim her ay sivi azalmis 6aylikkende bitmis sezeryan oldum apar topar...
ben amniyosentez yaptirdim simdiki aklim olsa hic yaptirmazdim.... cünkü rabbimin verdigine öylede böylede kiymazdim bilseydim hic yaptirmazdim amniyosentezi..
aynen arkadaşım bende yaptırmadım hatta düşündüm yaptırmayı bir ara hemşire olduki bir sorun cıktı aldırırmısın dedi asla aldırmazdım artık canlanmış kıpır kıpır nasıl insan kıyar şuan 31 haftalık gebeyim allah saglıklı sıgatli kucamıza almaya nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?