bebek istiyoruz. 15 gün boyunca hafif karın kasık ağrılarım vardı ve adet günümü 4 gün geçti. küçük bir yerde yaşıyorum kan testi yaptıramam . gebelik testide babytime markası var güvenemiyorum yapmadım. ovulasyon testi almıştım elimde ovulasyon testi var dün denemek için yaptım pozitif gibi bişeydi. göğüs hassasiyeti yok. mide bulantısı yok. hafif karın kasık ağrısı devam ediyor. hamile olabilir miyim
bebek istiyoruz. 15 gün boyunca hafif karın kasık ağrılarım vardı ve adet günümü 4 gün geçti. küçük bir yerde yaşıyorum kan testi yaptıramam . gebelik testide babytime markası var güvenemiyorum yapmadım. ovulasyon testi almıştım elimde ovulasyon testi var dün denemek için yaptım pozitif gibi bişeydi. göğüs hassasiyeti yok. mide bulantısı yok. hafif karın kasık ağrısı devam ediyor. hamile olabilir miyim
akıntım var ama yoğun deil. adet sancısı gibide değil kasık ağrısı var ama inşallah adet olmamcanım göğüs ağrısı mide bulantısı falan bunlar kişiden kişiye değişen şeyler..bende hiç biri yok hala sadece baş dönmesi var mesela..kan testi yaptırmadan kesin sonucu öğrenemezsin..
su gibi akıntın var mı peki?hamilelerde değişmeyen tek belirti o bence..
akıntım var ama yoğun deil. adet sancısı gibide değil kasık ağrısı var ama inşallah adet olmam
teşekkür ederim..beklemeliyimyoğun olmuyo zaten su gibi oluyo ara ara geliyo adet oldum sanıyosun herseferinde..
kasık ağrısıda daha çok orta kısımlarda oluyo..
ama dediğim gibi kişiden kişiye değişebilir..bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptır...
Ben de babytime ile yaptim benimki pozitifti dogru cikti
yok malesef başka eczane köy burası. hafta sonu şehre inecemo dedıgın markayı bende aldım ıdrar yayılmadı içinde kaldı öylece sanırım o marka hep arızalı çıkıyor eczaneler nıye fırmaya söylemıyor ki başka eczane yokmu yakınlarsa başka marka bulamazmısın internettende alınabılır ıdrar testı
akıntım var ama yoğun deil. adet sancısı gibide değil kasık ağrısı var ama inşallah adet olmam
canım göğüs ağrısı mide bulantısı falan bunlar kişiden kişiye değişen şeyler..bende hiç biri yok hala sadece baş dönmesi var mesela..kan testi yaptırmadan kesin sonucu öğrenemezsin..
su gibi akıntın var mı peki?hamilelerde değişmeyen tek belirti o bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?