hamile bayanlar yardım..

belinay42

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
71
15
18
34
bebek istiyoruz. 15 gün boyunca hafif karın kasık ağrılarım vardı ve adet günümü 4 gün geçti. küçük bir yerde yaşıyorum kan testi yaptıramam . gebelik testide babytime markası var güvenemiyorum yapmadım. ovulasyon testi almıştım elimde ovulasyon testi var dün denemek için yaptım pozitif gibi bişeydi. göğüs hassasiyeti yok. mide bulantısı yok. hafif karın kasık ağrısı devam ediyor. hamile olabilir miyim

tatlım ovulasyon testiyle gebelik öğrenemezsin.belirtilerin herkeste oluyor.güvenmediğin testi alıp yapmaktan başka çaren yok :)

canım göğüs ağrısı mide bulantısı falan bunlar kişiden kişiye değişen şeyler..bende hiç biri yok hala sadece baş dönmesi var mesela..kan testi yaptırmadan kesin sonucu öğrenemezsin..
su gibi akıntın var mı peki?hamilelerde değişmeyen tek belirti o bence..

akıntım var ama yoğun deil. adet sancısı gibide değil kasık ağrısı var ama inşallah adet olmam

akıntım var ama yoğun deil. adet sancısı gibide değil kasık ağrısı var ama inşallah adet olmam

yoğun olmuyo zaten su gibi oluyo ara ara geliyo adet oldum sanıyosun herseferinde..
kasık ağrısıda daha çok orta kısımlarda oluyo..
ama dediğim gibi kişiden kişiye değişebilir..bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptır...

teşekkür ederim..beklemeliyim

Ben de babytime ile yaptim benimki pozitifti dogru cikti

o dedıgın markayı bende aldım ıdrar yayılmadı içinde kaldı öylece sanırım o marka hep arızalı çıkıyor eczaneler nıye fırmaya söylemıyor ki başka eczane yokmu yakınlarsa başka marka bulamazmısın internettende alınabılır ıdrar testı

yok malesef başka eczane köy burası. hafta sonu şehre inecem kırmızılar gelmezse

daha neler görecem bilmiyorum. adetim düzenli idi. bu ay adet olamadım doktora gittim testler negatif adet söktürücü verdi.neden böyle olur bilginz varmı. ümitlenmiştim. şimdi keşke adet olsam diyorumm

daha neler görecem bilmiyorum. adetim düzenli idi. bu ay adet olamadım doktora gittim testler negatif adet söktürücü verdi.neden böyle olur bilginz varmı. ümitlenmiştim. şimdi keşke adet olsam diyorumm

Vücudun hamilige hazirlanirken duzen değişiyor. Benimde hamile kalmadan onceki aylar duzensizleşmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…