Canım ilk 3ay gebelikte daha tehlikeli.. Ve hamileyken denize girmekte öyle.. Enfeksiyon riski oluşur bebeğe ciddi zarar verir. Ya tatili ya bebiş planını ertelemeni tavsiye ederimKızlar merhaba sizlere sorum olacak.7 aylık evliyim öğretmenim bu arada.Hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ama bu sene ilk yazımız olacağı için biraz tatil yapmak Türkiye turu yapmak istiyoruz.Nisan-Mayıs gibi hamile kalsam acaba yazın 2-3 aylık hamile olan biri rahat rahat gezebilir mi ? Yoksa sorunlar yaşar mıyım hamileliği yaz tatilinden sonrasına mı ertelesek ? Tabi Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum.Nisan Mayıs gibi olsun diye istememin sebebi ise öğretmen olduğum için izin durumlarını düşündüğüm için
Siz de korunmayı bırakınca ilk ay kesinlikle hamile kalırım diye dusunenlerdenseniz düşünmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız .bence madem gezi planınız var önce onu yapın içinizde kalmasın . Ayrıca hamile kalmadan nasıl bir süreç yasayacaginizi bilemezsiniz ben hamileligimi adete 5 gün kala öğrendim ve o günden bu güne şuan 9 haftalık hamileyim ağrım sancim hiç bitmedi kanama yaşadım. Vs vs .hamilelik kişiye özeldir herkesi farklı etkiler. Rabbim doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallahKızlar merhaba sizlere sorum olacak.7 aylık evliyim öğretmenim bu arada.Hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ama bu sene ilk yazımız olacağı için biraz tatil yapmak Türkiye turu yapmak istiyoruz.Nisan-Mayıs gibi hamile kalsam acaba yazın 2-3 aylık hamile olan biri rahat rahat gezebilir mi ? Yoksa sorunlar yaşar mıyım hamileliği yaz tatilinden sonrasına mı ertelesek ? Tabi Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum.Nisan Mayıs gibi olsun diye istememin sebebi ise öğretmen olduğum için izin durumlarını düşündüğüm için
Ben de oyle sandim ve tam 2 yil bekledimSiz de korunmayı bırakınca ilk ay kesinlikle hamile kalırım diye dusunenlerdenseniz düşünmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız .bence madem gezi planınız var önce onu yapın içinizde kalmasın . Ayrıca hamile kalmadan nasıl bir süreç yasayacaginizi bilemezsiniz ben hamileligimi adete 5 gün kala öğrendim ve o günden bu güne şuan 9 haftalık hamileyim ağrım sancim hiç bitmedi kanama yaşadım. Vs vs .hamilelik kişiye özeldir herkesi farklı etkiler. Rabbim doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah
Evet henüz tecrübesiz olduğum için sanki hemen olur gibi düşünüyorum ama yanılıyorum sanırımSiz de korunmayı bırakınca ilk ay kesinlikle hamile kalırım diye dusunenlerdenseniz düşünmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız .bence madem gezi planınız var önce onu yapın içinizde kalmasın . Ayrıca hamile kalmadan nasıl bir süreç yasayacaginizi bilemezsiniz ben hamileligimi adete 5 gün kala öğrendim ve o günden bu güne şuan 9 haftalık hamileyim ağrım sancim hiç bitmedi kanama yaşadım. Vs vs .hamilelik kişiye özeldir herkesi farklı etkiler. Rabbim doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah
Amin . teşekkür ederim. Şimdiden dr gidin kan değerlerinize hormonlariniza baktırın vajinal ultrasonla yumurtaliklariniza baktırın smear testi yaptırın bir sorun yoksa inşallah yoktur.o zaman tatil planlariniza göre ertelersinjz eğer bir sorun varsa da çözümüne bakarsınızEvet henüz tecrübesiz olduğum için sanki hemen olur gibi düşünüyorum ama yanılıyorum sanırımçok teşekkürler inşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci
Öncelikle ilk 3 ay gebelik dikkat etmen gereken bir dönem düşük tehlikesi yüksek olan ve bebeğin gelişimi icin de önemli olan bir dönem ben 3. Ayıma giricem ilk ay hep yattim ama şimdi ayaklandim yine de dikkat ediyorum ayrica kişiden kişiye cok degisiyor kimisinin cok midesi bulanıyor ama benim rahat geçiyor hamile değilmişim gibi bir de hamile kalmadan 3 ay öncesinden folik asit kullanmayi ihmal etme bu çok önemliKızlar merhaba sizlere sorum olacak.7 aylık evliyim öğretmenim bu arada.Hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ama bu sene ilk yazımız olacağı için biraz tatil yapmak Türkiye turu yapmak istiyoruz.Nisan-Mayıs gibi hamile kalsam acaba yazın 2-3 aylık hamile olan biri rahat rahat gezebilir mi ? Yoksa sorunlar yaşar mıyım hamileliği yaz tatilinden sonrasına mı ertelesek ? Tabi Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum.Nisan Mayıs gibi olsun diye istememin sebebi ise öğretmen olduğum için izin durumlarını düşündüğüm için
Hamile iken gezmedik yer bırakmadım ilk üç ayım da 4 kez araba ile 10 saatlik yola gittim deniz havuz hepsine girdim çok şükür hiç birşey olmadıHamilelik geçirmiş bayanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Çok uzun yola gitmişsiniz, doktorlar o kadar uzun araba yolculuğunu önermiyor uçak öneriyor. Çok şükür sizde birşey olmamış ama herkesin gebeliği farklı bence önermeyin. Olmayacağının garantis yokHamile iken gezmedik yer bırakmadım ilk üç ayım da 4 kez araba ile 10 saatlik yola gittim deniz havuz hepsine girdim çok şükür hiç birşey olmadı
Denizden mikrop kapmazsinuz hijyeninize dikkat ederseniz..Hepinize teşekkürler.Bir yandan annemle şuan aynı şehirdeyiz o yanımdayken çocuk olsun büyüteyim biraz diye düşünüyorum çünkü birkaç sene sonra eşimin memleketine tayin isteyeceğiz.Bir yandan da bu yaz rahat rahat tatil yapayım sonra inşallah nasipse hamile kalırım diye düşünüyorum çok kararsızım.Şimdi hamile kalma durumu olsa bebek tatilde 4 aylık falan olur o halde gezebilir miyim midem bulanır mı denizden falan mikrop kapar mıyım yolculuk yapabilir miyim hepsi soru işareti çok arada kaldım bilmiyorum.Bebek işini ertelesem Eylül gibi olsa o zaman da Doğum yaz tatiline geliyor ve Doğum izni yazın gidiyor napıcam bilmiyorum
Hamilelik dusundugunuz gibi ya da planladiginiz gibi devam eden bir surec degil maalesef. İlk deneyenler hep oyle dusunuyor ama yaniliyorlar. Kendinizi ne zaman rahat hissederseniz o zaman baslayin, bu belki ilk ay belki 6 ay belki 1 yil olacak, bu elimizde olan bir sey degil. İnce hesap yapmayin, akisina birakinHepinize teşekkürler.Bir yandan annemle şuan aynı şehirdeyiz o yanımdayken çocuk olsun büyüteyim biraz diye düşünüyorum çünkü birkaç sene sonra eşimin memleketine tayin isteyeceğiz.Bir yandan da bu yaz rahat rahat tatil yapayım sonra inşallah nasipse hamile kalırım diye düşünüyorum çok kararsızım.Şimdi hamile kalma durumu olsa bebek tatilde 4 aylık falan olur o halde gezebilir miyim midem bulanır mı denizden falan mikrop kapar mıyım yolculuk yapabilir miyim hepsi soru işareti çok arada kaldım bilmiyorum.Bebek işini ertelesem Eylül gibi olsa o zaman da Doğum yaz tatiline geliyor ve Doğum izni yazın gidiyor napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?