Bebek İkinci El hamile bayanlar, taze anneler, hepsi sıfır ayarında bebek gereçleri, buyrun

ZEYNEPAHSEN

evli, mutlu, çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
$2014-01-29 22.24.49.jpg $2014-01-29 22.25.24.jpg

YONCA UÇUK SALLANIR BEŞİK LİLA; sallanır ya da sabitlenir, iki farklı konumda ayarlanabilir (yüksek ya da alçak)
bebeğiniz yeni doğduğunda yanınızda yatırabileceğiniz kullanışlı bir beşik, 0-6 ay kullanım için uygun, bebeğinizin odasında ayrıca yatağı olsa bile, yatak odanızda ya da salonda kullanabileceğiniz bir üründür

sıfır ayarında temiz kullanılmıştır,(sadece 3 ay kullanıldı)

$2014-01-29 22.29.48.jpg

CRİSTAYL BABY OTO KOLTUĞU; 0-6 kullanım için uygun ana kucağı- oto koltuğu, bebeğim küçükken sık yolculuk yapmadığımız için bunu da çok kullanamadım, çok temiz sıfıra eşdeğer bir ürün,

$2014-01-29 22.30.14.jpg

az kullanılmış yürüteç,

$2014-01-29 22.31.38.jpg

NUK THERMO RAPİD BİBERON ISITICI; sadece bir kere çalışıp çalışmadığını kontrol amaçlı kullanıldı, doğumdan sonra çalışamadığım için hiç kullanamadım,

$2014-01-29 22.37.15.jpg $2014-01-29 22.39.25.jpg $2014-01-29 22.32.41.jpg

NUK EMOTİON ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI; az kullanılmış temiz ürün, bu markanın kalitesini bilenler bilir, çok memnun kalarak kullandığım bir ürün,

evet sevgili anneler; yukarıdaki ürünleri ben de biçok anne gibi hevesle ve gücüm nispetinde özenerek aldım, artık ihtiyacım olmadığı için ve koyacak yer sorun olduğu için elden çıkarmak istiyorum, KONYA DA ikamet ediyorum.
ayrıca her alışverişe, çam sakızı çoban armağanı bir hediyem olacak, pazarlık payı vardır,

Fiyatlar;
yonca sallanır beşik; 110 tl ye almıştım, 70 tl satıyorum, kaliteli alt açma seti HEDİYE
oto koltuğu, ana kucağı 100 tl ye almıştım 50 tl ye satıyorum, puset oyuncağı HEDİYE
yürüteç 50 tl ye almıştım, 20 tl ye satıyorum, puset oyuncağı HEDİYE
biberon ısıtıcısı, 89 tl ye almıştım, 50 tl ye satıyorum(sıfır), biberon HEDİYE
göğüs pompası, 129 tl ye almıştım 70 tl ye satıyorum, süt saklama poşeti (17 adet) HEDİYE

canım yürüteç son fiyat mı? biraz daha inebilirmisin.
kullanımı rahatmı bebişin düşme riski falan yok değil mi. sen hangi aylarda kullandın
bide yükseklik ayarlamalımı

canım yürüteç son fiyat mı? biraz daha inebilirmisin.
kullanımı rahatmı bebişin düşme riski falan yok değil mi. sen hangi aylarda kullandın
bide yükseklik ayarlamalımı

bi arkadaş talip olmuştu yürütece ama haber çıkmadı kendisinden, buradan da duyurmuş olayım kendisine cevap beklediğimi,

ben 7 aylıkken kullanmaya başlamıştım, yaklaşık üç ay kadar kullandım herhangi bir düşme tehlikesi yaşamadık şükür, yüksekliği ayarlanabiliyor tabi, markasını hatırlayamıyorum şuan malesef

beşik ne kadar acaba..En son olur fiyatı nedir?..birde ben batman da yaşıyorum...Siz nerdesiniz

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

ilanım g ünceldir, pazarlık payı vardır, bu fiyatlara bu ürünleri bulamazsınız, üstelik de hediyeleriyle birlikte :KK9:

X