• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile bayanlar konyada en iyi kadın doğum uzmanı ve hastane

asiii8837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
497
1
0
Konya
slm kızlar ben şuan 6 haftalık ikizlere hamileyim konyada hangi dr gidecem bilemedim bir sürü dr ismi var şaştım kaldım tülin hanım var hospıtal mehmet bardakçı farabi nil hanı ve hakan bey seluklu naciye hanımm anıttt şaştım yardım edinn en iis en güler yüzlü ve işinin en ii si hangisi

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun masallah cıfter olmus allah bagıslasın.
bende konyada oturuyorum benım sorunlu oldugu ıcın ben hep profesorlere gıttım.alı acar. mehmet colakoglu.
ama normal hastanede hospıtalda narın hanıma gıdıyorum aarada.obur saydıgın dokorları pek bılmıyorum.

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun masallah cıfter olmus allah bagıslasın.
bende konyada oturuyorum benım sorunlu oldugu ıcın ben hep profesorlere gıttım.alı acar. mehmet colakoglu.
ama normal hastanede hospıtalda narın hanıma gıdıyorum aarada.obur saydıgın dokorları pek bılmıyorum.

cnm teşekkür ederimm benimkiler tüp bebk o yüzden ii bi dr olsun istiyorum kendi dr çok pahalı muayene ücreti 150 tl bide başka hastanede doğum yaptırıyooo o yüzden temiz ve yeni doğan bölümü olan bi yer arıyorm sanada evlatlarınla mutluluklar hihoyyyt

saol canım allah soylettı galıba evletlerınla dıye ınsallah benımde cıfter cıfter olur ugrasıyoz bakalım olsun dıye.benım dedıgım doktorların fıyatlarıda oyle ozellerın.hastanede ama cok ıyı bı doktor bılmıyorum.

cnm narin hanımın geçmişini ii bi araştır benim eltim ona doğum yaptırdı şuanda ii ama geçmişi ii deilmiş dediler o dr ve gittiğii hastanelerde 1 senden fazla kalmıyor muşşş anıtta yaptı eltim doğumu

Back