İstediğiniz zaman okuyun canım ben sayı tamam olunca duasını öğrenip okuyucanNe zamana canim
Tamam canim bi kac gun icerisinde okuyacam 40 ayetel kursi dimiİstediğiniz zaman okuyun canım ben sayı tamam olunca duasını öğrenip okuyucan
Allah razı olsun kardeşimTamam canim bi kac gun icerisinde okuyacam 40 ayetel kursi dimi
ben okuyorum şimdi.Hanımlar gebe kalmak istiyorum o yüzden 40 ayet-el kürsi okututırum hamile bayanlar bana ayetel kürsi okur musunuz allah rızası için
Allah razı olsun kardeşimTabiki okurumcanım yarınokuyayaım
Ben yarın sizin için okurum Allah şifa etsin bizimde evlatlarımızı sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbimHanımlar gebe kalmak istiyorum o yüzden 40 ayet-el kürsi okututırum hamile bayanlar bana ayetel kürsi okur musunuz allah rızası için
Ben sana 10 tane okuyayım mı canım..?? Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanaHanımlar gebe kalmak istiyorum o yüzden 40 ayet-el kürsi okututırum hamile bayanlar bana ayetel kürsi okur musunuz allah rızası için
İstediğin kadar okuyabilirsin ben aslında toplamda 40 tane dedim maşallah çok okuyanlar oldu bende engel olmadım amin inşallah kardeşim rabbim herkese nasip etsinBen sana 10 tane okuyayım mı canım..?? Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
Kaç tane okuyayım ya da yanlış mı anladım olayı??
Allah razı olsun kardeşim çok mutlu ettiniz beniBen yarın sizin için okurum Allah şifa etsin bizimde evlatlarımızı sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Olsun kuzum ben aslında birer tane istemiştim ben yanlış atlatmışım ama okumak isteyenler olunca bende engel olmadım ne kadar fazla o kadar iyiama bir tane okudum yanlış anladım. olsun önemli olan niyet :)
Allah razı olsun kardeşim benimben okuyorum şimdi.
Allah razı olsun kardeşimTabiki okurumcanım yarınokuyayaım
Tamam bende 40 tane okurum bugün o zaman ki ..İstediğin kadar okuyabilirsin ben aslında toplamda 40 tane dedim maşallah çok okuyanlar oldu bende engel olmadım amin inşallah kardeşim rabbim herkese nasip etsin
Ya çok sağalun allah razı olsun kardeşimTamam bende 40 tane okurum bugün o zaman ki ..
Okudum bende daha yeniHanımlar gebe kalmak istiyorum o yüzden 40 ayet-el kürsi okututırum hamile bayanlar bana ayetel kürsi okur musunuz allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?