- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 29
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
Dikkat et yediklerine o zaman valla verirken çok zorlanırsın bende öyleoh ne güzel ben 96 yım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et yediklerine o zaman valla verirken çok zorlanırsın bende öyleoh ne güzel ben 96 yım
Git tabi canım hiç duymadım ben böyle bişey doktoruna görün bi için rahatlasınSinirlerim çok bozuk bayanlar yardimci olun lütfen
Gözlerimin ve dudak cevrem sarariyor
Dün gece eşim farketti bu sabahta komsum soyledi neden sarariyor olabilir acaba.
ne yapmaliyim bayanlar yardimci olun.
Doktora falan mi gideyim ne yapayim bilmiyorum ; (
aynen öyle valla karnım hariç her tarafım çatladıDikkat et yediklerine o zaman valla verirken çok zorlanırsın bende öyle
daha önce hiç böyle bişey duymadımSinirlerim çok bozuk bayanlar yardimci olun lütfen
Gözlerimin ve dudak cevrem sarariyor
Dün gece eşim farketti bu sabahta komsum soyledi neden sarariyor olabilir acaba.
ne yapmaliyim bayanlar yardimci olun.
Doktora falan mi gideyim ne yapayim bilmiyorum ; (
En korktuğum şey yağ falan kullanmadın mı ? Benimde kalçam çatladı sadeceaynen öyle valla karnım hariç her tarafım çatladı
Önce kendi doktoruna git ona sor sonra yönlendirir o seniKendi kadın doğum doktoruma mi gideyim yoksa bi cildiyeye mi yoksa genel cerraha mi gitsem napayim sizce
canım ben 60 kiloyla evlendim boyum 1.80 e yakın o yüzden 45 - 50 kilo gibi duruyordum . sonra bi kilo aldım 78 oldum . . dedim zayıflıyım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim şimdi 78 den 96 ya çıktım . . haliyle yağ kullansamda fayda etmedi 40 kilo birden alıncaEn korktuğum şey yağ falan kullanmadın mı ? Benimde kalçam çatladı sadece
Boyun çok iyi canım , ama doğumdan sonra sıkı bir spora başlamamız gerek doğumda 10 kilo kendiliğinden gidiyo diyolar emzirirkende bi 10 gitse süper olurcanım ben 60 kiloyla evlendim boyum 1.80 e yakın o yüzden 45 - 50 kilo gibi duruyordum . sonra bi kilo aldım 78 oldum . . dedim zayıflıyım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim şimdi 78 den 96 ya çıktım . . haliyle yağ kullansamda fayda etmedi 40 kilo birden alınca
ay aynen ya . 100 kiloyla doğuma giricemBoyun çok iyi canım , ama doğumdan sonra sıkı bir spora başlamamız gerek doğumda 10 kilo kendiliğinden gidiyo diyolar emzirirkende bi 10 gitse süper olur
Aman boyun kurtarıyor abes durmuyordur ki doğumdan sonra bebek koşuşturma derken çok fitt olcaz inşallahay aynen ya . 100 kiloyla doğuma giricem
sondaki işaret hiç öyle demiyor amaAman boyun kurtarıyor abes durmuyordur ki doğumdan sonra bebek koşuşturma derken çok fitt olcaz inşallah
Diyor diyorsondaki işaret hiç öyle demiyor ama
hahahDiyor diyor