hamile bayanlar bakar mısınız???

Sinirlerim çok bozuk bayanlar yardimci olun lütfen
Gözlerimin ve dudak cevrem sarariyor
Dün gece eşim farketti bu sabahta komsum soyledi neden sarariyor olabilir acaba.
ne yapmaliyim bayanlar yardimci olun.
Doktora falan mi gideyim ne yapayim bilmiyorum ; (

Dün gece eşim farketti bu sabahta komsum soyledi neden sarariyor olabilir acaba.
Git tabi canım hiç duymadım ben böyle bişey doktoruna görün bi için rahatlasın

daha önce hiç böyle bişey duymadım

En korktuğum şey :KK17: yağ falan kullanmadın mı ? Benimde kalçam çatladı sadece :KK57:
canım ben 60 kiloyla evlendim boyum 1.80 e yakın o yüzden 45 - 50 kilo gibi duruyordum . sonra bi kilo aldım 78 oldum . . dedim zayıflıyım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim şimdi 78 den 96 ya çıktım . . haliyle yağ kullansamda fayda etmedi 40 kilo birden alınca

Selam, benim tosuncuk en çok sıkıştığında tekmeliyor sanırım, "doğru dur da rahat edeyim" der gibi.
stres olduğumda ise fazla hareket etmiyor. Aslında bir arkadaşımın ultrasonunda görmüştüm, fazla stres karın duvarının içeri bombe yapmasına neden olmuş ve bebeğini de sıkıştırmıştı. Belki de bu yüzden fazla hareket edemiyordur...
bir de yemeklerden sonra hareketli oluyor.

canım ben 60 kiloyla evlendim boyum 1.80 e yakın o yüzden 45 - 50 kilo gibi duruyordum . sonra bi kilo aldım 78 oldum . . dedim zayıflıyım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim şimdi 78 den 96 ya çıktım . . haliyle yağ kullansamda fayda etmedi 40 kilo birden alınca
Boyun çok iyi canım , ama doğumdan sonra sıkı bir spora başlamamız gerek doğumda 10 kilo kendiliğinden gidiyo diyolar emzirirkende bi 10 gitse süper olur

X