Adetinizin gecikmesini bekleyin 8gun erken bir şey söylemek için.Merhaba arkadaşlar şuan benim adetime tam 8 gün var . Adete 10 ve 9 gün kala kahverengi lekem oldu çok az miktarda,kasıklarım da (eğilince özellikle) kramplar oluyor, bel ağrım var, göğüslerimde aniden gelip giden ağrılarım var, midem de şişkinlik ve iştahım olmamasina rağmen aşırı acıkma durumum var sizce hamile olabilir miyim yani bu günlerde öğrenme imkanım var mı? Bu şekilde adetten önce hamile olduğunu öğrenen var mı ? İçimde bı his var ve gerçekten çok güçlü ve vücudumda sanki onaylarcasina bana bu belirtileri yaşatıyor
Ola bilir tabi erken ögrenenler var ama yine de garantisi adet gecikmesi geç dollenme diye bir şey de var sonuçta.Inşallah hayırli haberler alırsınız.Elbette bekliyorum ama belki bı umut erken öğrenenler vardir die tavsiye almak istedim
Öncelikle hakkinıza hayırlısı ne ise onu diliyorum. Ben hiç anlamamıştım yani adetim çok düzenlidir ve adet olmadan 3-4 gün önce sancı bel ağrısı yaşardım. Adetim gününden önce veya sonra asla olmazdı. Adet günün yaklaşmasına rağmen sancım falan olmamıştı ama gebeliği çok isteğinle vücut böyle tepkiler verebiliyor diye heveslenmeyeyim dedim. Adet günüm gelip çattığında Anladım hamile olduğumu kan tahlili verdim gerçekten doğru tahmin etmiştim. Ama herkesin vücudu aynı olmuyor kimileri vücudundaki değişikliklerden anlıyor hemen. Ben günüm geçtiğinin ertesi gün kan tahlili yaptırdım testte alıp yaptım pozitif çıkmıştı. ama daha önce yapmadığım için çok güvenmedim en doğrusu kandır diye sağlık ocağında kan verdim ertesi Gün netleşti. Umarım sizinde hissettiğiniz gibidirMerhaba arkadaşlar şuan benim adetime tam 8 gün var . Adete 10 ve 9 gün kala kahverengi lekem oldu çok az miktarda,kasıklarım da (eğilince özellikle) kramplar oluyor, bel ağrım var, göğüslerimde aniden gelip giden ağrılarım var, midem de şişkinlik ve iştahım olmamasina rağmen aşırı acıkma durumum var sizce hamile olabilir miyim yani bu günlerde öğrenme imkanım var mı? Bu şekilde adetten önce hamile olduğunu öğrenen var mı ? İçimde bı his var ve gerçekten çok güçlü ve vücudumda sanki onaylarcasina bana bu belirtileri yaşatıyor
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba arkadaşlar şuan benim adetime tam 8 gün var . Adete 10 ve 9 gün kala kahverengi lekem oldu çok az miktarda,kasıklarım da (eğilince özellikle) kramplar oluyor, bel ağrım var, göğüslerimde aniden gelip giden ağrılarım var, midem de şişkinlik ve iştahım olmamasina rağmen aşırı acıkma durumum var sizce hamile olabilir miyim yani bu günlerde öğrenme imkanım var mı? Bu şekilde adetten önce hamile olduğunu öğrenen var mı ? İçimde bı his var ve gerçekten çok güçlü ve vücudumda sanki onaylarcasina bana bu belirtileri yaşatıyor
Sırf sana yardımcı olmak için hamile kalıp gelcem, bekleMerhaba arkadaşlar şuan benim adetime tam 8 gün var . Adete 10 ve 9 gün kala kahverengi lekem oldu çok az miktarda,kasıklarım da (eğilince özellikle) kramplar oluyor, bel ağrım var, göğüslerimde aniden gelip giden ağrılarım var, midem de şişkinlik ve iştahım olmamasina rağmen aşırı acıkma durumum var sizce hamile olabilir miyim yani bu günlerde öğrenme imkanım var mı? Bu şekilde adetten önce hamile olduğunu öğrenen var mı ? İçimde bı his var ve gerçekten çok güçlü ve vücudumda sanki onaylarcasina bana bu belirtileri yaşatıyor
Ben ovulasyon takibi ile hangi gün yumurtladığımı biliyordum o gün ilişki oldu ilişkiden 9 gün sonra pozitif çıktı adete 5 gün vardıMerhaba arkadaşlar şuan benim adetime tam 8 gün var . Adete 10 ve 9 gün kala kahverengi lekem oldu çok az miktarda,kasıklarım da (eğilince özellikle) kramplar oluyor, bel ağrım var, göğüslerimde aniden gelip giden ağrılarım var, midem de şişkinlik ve iştahım olmamasina rağmen aşırı acıkma durumum var sizce hamile olabilir miyim yani bu günlerde öğrenme imkanım var mı? Bu şekilde adetten önce hamile olduğunu öğrenen var mı ? İçimde bı his var ve gerçekten çok güçlü ve vücudumda sanki onaylarcasina bana bu belirtileri yaşatıyor
Sonuç hüsrandi doğum kontrol hapı kullanmıştım onun etkisiyle öyle sanmisim bıraktıktan sonra 1 2 ay etsiki kalirmis ondan öyle güçlü bir his olmuş o zmnSonucunuz ne oldu acaba