Siz hale hn a gittiniz mi ? 3 4 defadır o yapıyor muayenemi. Ama cinsiyet konusunda çok hassasMerhaba ben randevu aldim pazartesiye.megada ayfer hanima gidiyordum memnun degilim.siz gittinizmi?
Merhaba bende lebriz hanimi dusunuyorum siz gittinizmi naptiniz birde ilgisi ve muane ucreti nekadardi?Hamile arkadaşlar , Medipol Üniversitesi Hastanesi Kadın dogum uzmanı Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidenlerin yorumunu alabilir miyim acaba ?
Evet gidiyorum hala . İlgili ve çok konuşkan herşeyi anlatıyor. Sizin istemediğiniz bir şeyi yapmıyor. Sadece çok fazla yoğun. Yaklaşık 1 saate yakın sıra gelsin diye beklemek zorunda kalıyoruz. 90 tl muayene ücreti.Merhaba bende lebriz hanimi dusunuyorum siz gittinizmi naptiniz birde ilgisi ve muane ucreti nekadardi?
Hamile arkadaşlar , Medipol Üniversitesi Hastanesi Kadın dogum uzmanı Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidenlerin yorumunu alabilir miyim acaba ?
evet bende devam ediyorum. şimdilik bir sıkıntı yok :) iyi gidiyoruz. Gerekmeyen hiç bir testi yapmıyor . Olabildiğince doğal beslenme taraftarı ilaç kullanımı kısıtlı :) annelik psikolojisinden anlıyor :)LEBRİZ HALE HANIMA HALA GİDİYORMUSUNUZ SON DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR BENDE 17 HAFTALIĞIM HALE HANIMA DEVAM EDİYORUM Bİ SIKINTI YAŞAMADIM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
evet bende devam ediyorum. şimdilik bir sıkıntı yok :) iyi gidiyoruz. Gerekmeyen hiç bir testi yapmıyor . Olabildiğince doğal beslenme taraftarı ilaç kullanımı kısıtlı :) annelik psikolojisinden anlıyor :)
tabii ki :)Bende memnunum kendisinden deli dolu ama çok tecrübeli bir dr benziyo bendende 2 li tahlilim iyi çıkınca bir daha tarama testi yapmaya gerek yok dedi istemedi ben doğumda nasıl ilgili mi alakadar mı onu merak ediyorum 1 ay var aramızda mayıs sonu benim doğum nasipse yine ara ara bilgi verirseniz çok memnun olurum özellikle doğum yaptığınızda teşekkürler şimdiden
Aynen bencede böyle olması daha iyi. Hiç olmazsa aklımız orda takılıp kalmıyor düşünmüyoruz. Dertsiz tasasız bir hamilelik geçirmek istiyorum o yüzden ben memnunumBende 17 haftalik hamileyim.baska bir doktora gitmek durumunda kaldim bikereligine o gittigim doktor sende plesanta previa var erken dogum kanama riski falan dedi beni korkuttu.bugun hale hanima gittim oyle bisey yok bu haftada herkeste asagida olur plesanta zamanla yukari cikar boyle bi teshis icin cok erken deyip beni rahatlatti.fazla test bisey istemiyor her gittigimde tansiyon kilo bakmiyor diye ilgisizmi acaba diye dusunmustum basta ama boyle olmasi daha iyi.yard.doc.kadin heralde ne yaptiginu biliyordur diye dusunuyorum
Benim hiç tansiyonuma bakmadı. Kilo mu 2 kere ölçtü. Bir şikayetim olup olmadığını soruyor. Duruma göre bakıyor.Ben 4 aylik hamileyim benim daha iki kere tansiyonumu birkere kilomu olctu.sizin herseferinde olcuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?