Hamile arkadaşlar Medipol Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidenler...?

enchante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
342
359
33
Hamile arkadaşlar , Medipol Üniversitesi Hastanesi Kadın dogum uzmanı Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidenlerin yorumunu alabilir miyim acaba ?

Merhaba ben randevu aldim pazartesiye.megada ayfer hanima gidiyordum memnun degilim.siz gittinizmi?

Kız kardeşim bir kaç saat önce o hastanede doğum yaptı. Dr.u tuğba nadide yılmaz. Çok memnun , hiç bi sorun yaşamadı çok şükür.

Merhaba ben randevu aldim pazartesiye.megada ayfer hanima gidiyordum memnun degilim.siz gittinizmi?
Siz hale hn a gittiniz mi ? 3 4 defadır o yapıyor muayenemi. Ama cinsiyet konusunda çok hassas bir türlü soylemiyor

Hamile arkadaşlar , Medipol Üniversitesi Hastanesi Kadın dogum uzmanı Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidenlerin yorumunu alabilir miyim acaba ?
Merhaba bende lebriz hanimi dusunuyorum siz gittinizmi naptiniz birde ilgisi ve muane ucreti nekadardi?

Merhaba bende lebriz hanimi dusunuyorum siz gittinizmi naptiniz birde ilgisi ve muane ucreti nekadardi?
Evet gidiyorum hala . İlgili ve çok konuşkan herşeyi anlatıyor. Sizin istemediğiniz bir şeyi yapmıyor. Sadece çok fazla yoğun. Yaklaşık 1 saate yakın sıra gelsin diye beklemek zorunda kalıyoruz. 90 tl muayene ücreti.

LEBRİZ HALE HANIMA HALA GİDİYORMUSUNUZ SON DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR BENDE 17 HAFTALIĞIM HALE HANIMA DEVAM EDİYORUM Bİ SIKINTI YAŞAMADIM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

LEBRİZ HALE HANIMA HALA GİDİYORMUSUNUZ SON DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR BENDE 17 HAFTALIĞIM HALE HANIMA DEVAM EDİYORUM Bİ SIKINTI YAŞAMADIM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
evet bende devam ediyorum. şimdilik bir sıkıntı yok :) iyi gidiyoruz. Gerekmeyen hiç bir testi yapmıyor . Olabildiğince doğal beslenme taraftarı ilaç kullanımı kısıtlı :) annelik psikolojisinden anlıyor :)

Bende memnunum kendisinden deli dolu ama çok tecrübeli bir dr benziyo bendende 2 li tahlilim iyi çıkınca bir daha tarama testi yapmaya gerek yok dedi istemedi ben doğumda nasıl ilgili mi alakadar mı onu merak ediyorum 1 ay var aramızda mayıs sonu benim doğum nasipse yine ara ara bilgi verirseniz çok memnun olurum özellikle doğum yaptığınızda teşekkürler şimdiden

tabii ki :)

Bende 17 haftalik hamileyim.baska bir doktora gitmek durumunda kaldim bikereligine o gittigim doktor sende plesanta previa var erken dogum kanama riski falan dedi beni korkuttu.bugun hale hanima gittim oyle bisey yok bu haftada herkeste asagida olur plesanta zamanla yukari cikar boyle bi teshis icin cok erken deyip beni rahatlatti.fazla test bisey istemiyor her gittigimde tansiyon kilo bakmiyor diye ilgisizmi acaba diye dusunmustum basta ama boyle olmasi daha iyi.yard.doc.kadin heralde ne yaptiginu biliyordur diye dusunuyorum

Aynen bencede böyle olması daha iyi. Hiç olmazsa aklımız orda takılıp kalmıyor düşünmüyoruz. Dertsiz tasasız bir hamilelik geçirmek istiyorum o yüzden ben memnunum

Ben 4 aylik hamileyim benim daha iki kere tansiyonumu birkere kilomu olctu.sizin herseferinde olcuyor mu?

Ben 4 aylik hamileyim benim daha iki kere tansiyonumu birkere kilomu olctu.sizin herseferinde olcuyor mu?
Benim hiç tansiyonuma bakmadı. Kilo mu 2 kere ölçtü. Bir şikayetim olup olmadığını soruyor. Duruma göre bakıyor.

Yani cok onemli bisey degil ozaman bende tedirgin oluyorum bazen iyi takip etmiyomu diye.siz kac haftaliksiniz

merhaba, 2 gün önce Bağcılar Medipol'e Fazile Akyüz (Gölgeci) gittim. Bir dayak yemediğimiz kaldı sanırım.. Çok ilgisiz, kısa ve ters cevaplar, asık surat.. olumsuz ne ararsan var. İlk hamileliğim ve haliyle çok heyecanlıyım, doktorun yanından çıktığımda neredeyse ağlayacaktım.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…