hamile arkadaşlar lütfen yardımmmmm

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 9. günü 2 gün gece uyurken kasığıma ve belime aniden ağrı girdi ve 15 dk. sürdü devam ediyor fakat çok şiddetli değil sabahları ve akşamları daha çok hissediyorum fakat lekelenme gibi bir durumum olmadı hamile arkadaşlar lekelenme olmadan hamilelik haberini alanlar varmı lütfen yazın bana CADIARZUCADIARZU

canım başlamışsın herşeyden bırşey aramaya benım lekelenmem falan olmadı canım ama bak hamışım sende olucan insallah bak gorursun

Canim telaş etme benim ilk denememde tutmuştu belm çok ağrimişti kasiklarimda ve hiç leke olmadim inş sonra erken doğum old .. Inş seninde olumlu gibi hayirlisi ols kafana takmamaya çaliş yorma kendini dua il.............

lekelenmemi oluyo hamile kalınca ikinci hamileliğim ikisindede olmadı...

hıc endıselenıp kendını uzme ınsallah hersey yolunda gıder ve sonuc pozıtıf olur bndede lekelenme olmadı uc transferden bırı benımle yola devam edıyor cok sukur agrıların normal oldugunu sylemıslerdı bana tutunma agrısıymıs onlar bndede olmustu

canım ağzını hayra aç ya lekenme olması düşük belirtisidir dua et lekelenme olmasın ben her gun o korkuyu yaşıyorum malesef.....ama kasık ağrıları iyi belirtidir umarım iyi haberler verirsin bize

bende de hiç lekelenme olmamıştı sonuç beklerken. ama şimdi 3,5 aylığız ve 4 gündür kanamam var. dua edin nolur bize. civcivcim sende de mi lekelenme var?

:nazar::nazar::nazar:Canım lekelenme olmaması iyi benimde kasıklarım ağrımıştı hatta adet olucam zannetmiştim hiç endişelenme kalbini ferah tut.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yazan herkese teşekkür ederim içim rahatladı dün gece tekrar sabaha karşı kasık ve belim ağrıdı çok şiddetliydi yine 15 dk. sürdü.2 gün öncede aynı şeyi yaşamıştım böle yaşayan varmı arkadaşlar???????
bu arada tüm hamile arkadaşlar umarım sıhhatli hamilelik geçirir sağlıklı bebeklere kavuşursunuz.

yaa arkadaşlar ben de lekelenme oldu 2. günü yani düşük demekmi??? yazılarınızı okuyunca moralim bozuldu boşunamı ayın 10 nunu bekliyoruz???

Benim 9. haftada hafif lekelenmem oldu hemen hemşiremi aradım bana pregeston ignesi olmamı söyledi ve ondan sonra lekelenme durdu. 10. haftaya kadar 3 gun arayla iğnelerimi oldum şimdi 11 hafta 2 günlük hamileyim. Herşeyin yolunda gideciğini hissediyorum. Endişelenmeyin lütfen profesyonel yardım alın. Unutmayın kanamalar genelde düşük belirtisi olabiliyor.

Transferden sonra hafif kanama olabiliyor. Önemli olan hamileliğiniz kesinlestiginde oluşan kanamalar. Onalrın dikkatli incelenmesi lazım.

bende de hiç lekelenme olmamıştı sonuç beklerken. ama şimdi 3,5 aylığız ve 4 gündür kanamam var. dua edin nolur bize. civcivcim sende de mi lekelenme var?

canım çok geçmiş olsun hemen stres yapma ben 10.haftadayım ama en başından beri yani 5 ci haftadan beri lekelenme var malesef her gördüğümde yüreğim ağzıma geliyor 6 .haftada baya bi kanamam olmuştu ama aynı saate geçti şükür bende progesteron iğne kullandım 10 gun şimdi ise hapını kullanıyorum..lekelenme düşük olacak anlamına gelmez sadece düşük tehlikesi olduğu ve dikkatli olmamızı gerektiriyor...sen dr la görüştün mü ne diyor ??

yaa arkadaşlar ben de lekelenme oldu 2. günü yani düşük demekmi??? yazılarınızı okuyunca moralim bozuldu boşunamı ayın 10 nunu bekliyoruz???

kızlar lütfen herkezi kendinizle kıyaslayıp boş yere stres yapmayın bünyeden bünyeye değişiyor bazı kadınlar 9 ay boyunca kanama görebiliyor ama çok sağlıklıda bebişleri oluyor kayyra cnm sende dr la görüş o sana doğru bilgiyi verecektir ama hiç birşey boşa değildir unutma..rabbim seninde yüzünü güldürsün inşllah :1hug:

İlk aylarda lekelenmesi olup hamileliği gayet sağlıklı süren tanıdığım var.Lekelenmen oldu diye illa ki düşük olacak diye birşey yok.Doktor kesin birşey söylemeden bilemezsiniz.Pozitif düşünün biraz.

kasık ağrın varsa iyiye işaret gibi. Ben iki deneme yaptım ilkinde ne ağrı ne birşey, ama ikincide dördüncü günden itibaren kasıklarımda garip bir ağrı olmaya başlamıştı, sanki adet oldum olucam gibi bir sancı ara kramplar . Fakat kanamam falan hiç olmadı olmaz da inşallah şu an altı haftalık hamileyim. Seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah. Gönlünü ferah tut. Dua ediyoruz bol bol inşallah kabul olur.

Bana yazan arkadaşlara çok teşekkür edrrim benim içimi rahatlattiniz daha rahat sakin bir şekilde geçirdim bekleme süremi bugün test sonucum belli oldu değerim 168 çok ama çok mutluyum inşallah hamilelik süreniz sorunsuz geçer sağlikla bebeklerinizi kucağiniza alirsiniz

bende inşallahhh

Bana yazan arkadaşlara çok teşekkür edrrim benim içimi rahatlattiniz daha rahat sakin bir şekilde geçirdim bekleme süremi bugün test sonucum belli oldu değerim 168 çok ama çok mutluyum inşallah hamilelik süreniz sorunsuz geçer sağlikla bebeklerinizi kucağiniza alirsiniz

bende inşallahhh

İŞTE BUDURRRRRR, ÇOK ŞÜKÜR ...
Gözün aydın canım sağlıkla sıhatle tamamına ersin inşallah, ama inan içime doğdu kesin hamile dedim kendi kendime ama emin olmadan telaffuz edemiyor insan. İnan çok sevindim. Tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kucaklarımıza alırız hepimiz inşallah.

bende inşallahhh

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: canımmm aslında inan benimde içime doğdu nil köksalın dediği gibi emin olmadan ümit vermek istemedim bende ...SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN DARISI İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA :Saruboceq:

Canım burayada yazayım dedim tekrar hayırlı uğur sağlıklı sıhhatli allahım tamamına erdirsin

X