Hamile arkadaşlar karnınız ne zaman çıktı?

benim 5. Haftada herkes hamile misin diye soracak kadar bir karnım çıkmıştı. Daha kese gözükmeden karnım çıktı. güzel bir şey değil ama bence 9+0 dayım. Hiçbir pantolonumun düğmesi kapanmıyor

benim 5. Haftada herkes hamile misin diye soracak kadar bir karnım çıkmıştı. Daha kese gözükmeden karnım çıktı. güzel bir şey değil ama bence 9+0 dayım. Hiçbir pantolonumun düğmesi kapanmıyor
dogru çıkar mı bilmem ama kız çocukta kabızlık oluyor ilk aylarda ve sonra iincek karnın belki çok zayifisndir ondan da olur

dogru çıkar mı bilmem ama kız çocukta kabızlık oluyor ilk aylarda ve sonra iincek karnın belki çok zayifisndir ondan da olur
İlk zamanlar kabızlık çektim ama bebeğim erkek 😊 bu tarz şeylerin hiçbiri tutmadı bende

L Lmntbrdgi 19 hafta olmak üzereyim 15 de artık pantolonlar olmamaya başladı ama pijamalarımı eşofmanlarımı falan hala giyebiliyorum biraz çıktı ama hala dışarıdan hamile olduğum net anlaşılmıyor ☺️

Ben 5. Haftada öğrendim sigarayı bıraktım bir anda 3 kilo aldım ödem yaptı şiştim balon gibi 8. Haftada ödem azaldı vücudum normallesti biraz daha
11. Haftada kilo alma değilde gebelik göbeği vardı. Bence boy kilo oranı etkili oluyor göbeğin belirgin olmasında.

Benim de öyle olmuştu ama şişkinlikmis belki sizinde şişkinliktir

Ben 5. Haftada öğrendim sigarayı bıraktım bir anda 3 kilo aldım ödem yaptı şiştim balon gibi 8. Haftada ödem azaldı vücudum normallesti biraz daha
11. Haftada kilo alma değilde gebelik göbeği vardı. Bence boy kilo oranı etkili oluyor göbeğin belirgin olmasında.
Bir de o var 😀 göbek mi bebek mi nasıl ayırt edilir acaba

Benimde 8 haftalık ve gerçekten göbeğim çıktı. Gören arkadaşlarım direkt anlıyor sabah tuvaletten sonra bile şişkin yani kabızlıkla da ilgisi yok 😊

kisinin kilosuyla ve vucut yapisiyla ilgili bence. ikinci kez hamileyim ilkindede bundada 11-12.haftalarda benim farkedecegim sekilde cikti. suan 16.haftadayim pantolonlarim kapanmiyor, karnim disardan farkedilir derecede belli.

Bir de o var 😀 göbek mi bebek mi nasıl ayırt edilir acaba
:KK70: kendim çok çabuk kilo alıp veren biri olduğum için normalde o göbekte nerem nasıl olur biliyorum bu göbek o kilo göbeği değil boyum kısa olduğu için çabuk değişim oluyor belli oluyor her kilo :KK70:
Göbek bir yana ben göğüs olarak ama yarım beden büyüdüm artık sutyenleri zorluyorum normal mi ? 12+3 um suan

13+5 günlük hamileyim karnim henüz çıkmadı sizin karnınız ne zaman çıktı?
Ben nerdeyse 6.hafta itibariyle kotlarımı giyemedim, çünkü ilk haftalarda ödem ve gaz çok fazla oluyor. Zamanla o şişkinlik indi ama belimde bir kalınlaşma oldu. 15.haftamın ortaları itibariyle göbeğim kendini belli etmeye başladı, bebek kasıklardan yukarı çıktı ancak benim belim çok inceydi o yüzden kıyafetlerim de bol olduğu için yine dışardan bilmeyenler anlamıyor🙈 eğer vücuduma oturan kıyafetler giyseydim direkt belli olacak kadar göbeğim var 😄 ama bu durumun kişinin vücut yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. 16.haftasında arkadaşlarımın kocaman hamile göbeği vardı bol kıyafetlerde belli olacak kadar 😁

Benim 3. ay itibariyle belli olmaya başlamıştı. Şu an 19 haftalık hamileyim ve bol bile giysem baya belli bir karnım var. Erkek bu arada

X