Hamile arkadaşlar, istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

allah saglıkla bebegni kucagna almayı nasp etsn arsı hayrlısyla basımza

düşündükten yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım. ama 5 ay olmayınca son ay ovulasyon testi kullandım. meğer yumurtlama günüm tahminimden daha farklı bir günmüş.

canım adet günlerin nasıldı ve yumurtlama zamanınla nasıl bi farklılık varmış bizde eşimle ilk denememzde olmadı bakalım bu 2. denememiz olucak inşallah nette yaptığım ovulasyon testlerinde yumurtlmam 20. 25. günler görünüyor ama yakınlarım 14 gün olacağını sölüyorlar. senn nasıldı????

ilk bebeğime ilk denemede hamile kaldım, ikinciye kadar da 4 yıl aralıksız doğum kontrol hapı kullandım, karar verdikten sonra yumurtlama tarihi hesaplayarak 2. denemede oldu çok şükür... şimdi 12 haftalık hamileyim:) Allah kimseye aratmasın, çok zor annem hep anlatır, 19 yıl beklemiş beni... bol bebekli günler diliyorummm... :)

Hayırlı olun canım.Allah kucağına almanızı nasip eylesin..
Ben de ekim den beri istiyoruz ama daha geçen ay Ovulasyon OLAYINI öğrendim
1. DENEMEDE OLMADI HALBUKİ HESAPLAMALARDA ÇIKAN ZAMANALARI DEĞERLENDİRMİŞTİK HAYIRLISI...
bu ay da normal deneyeceğim. martta İNŞALLAH GEREK KALMAZ AMA ovulasyon testini deneyeceğiz...

ŞU PEDAL ÇEVİRME FALAN İlk kez duyoyorum bu ay deneyeyim .) ŞEYY kaç dk O POZİSYONDA KALMAK Gerekiyor acaba bir Fİkir verebilir misin...

Canim aslinda derler ya kocakadin yontemleri ole seyler ama ise yariyor olabilir ben bacaklarim yorulana kadar yaptim. 10 dk flan sanirim hemsire hanim bana sey demisti spermlerin yumurtaliga ulasana kadar gidecegi cok uzun yol var bu sebeple onlara yardimci olmak icin bu hareketleri yap dedi yaptim bende :) sende dene canim insallah ise yariyordur ve sende faydasini gorursun

amin canım..inşallah HAYIRLISIYLA işe yarar da bu da vesile olmuş olur. Belli mi olur. .ben 4 aydır istiyorum ama gerçekten zor..Bakalımartık

3-4 aydır deniyoruz ama gelen giden yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…