Hamile arkadaşlar, istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
123
Hamile kalmayı başaran arkadaşlar kaç ay denemeden sonra hamile kaldınız? Doğum kontrol hapı kullanmış mıydınız? Bizi bilgilendirin lütfen..

hamilelik planlamaya başladığım 3. ay hamile kaldım. 8 haftalık hamileyim ama boş gebelik şüphesi vardı 10 gündür çünkü bebek kesede görünmüyordu.bugün çok şükür nokta kadar bişey göründü ama bu kezde gelişimin yavaş olduğunu söyledi dr :( herşeyin hayırlısını isteyin kızlar acele etmeyin.Allah herkese nasip eder inşallah...

büüyük oğluma planladıktan 1 sene sonra ilaç tedavisi en son aşılama sırasına gelince pskolojim kötü olunca dr eve yollladı kendi kendime
bal polen yedim 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım
bu oğluma karar verdiğim ay hamile kaldım çok şükür
doğum kontrol hapı kullandım maleef yan etkisi olarak kan pıhtılaşması oldu iki hamileliğimde iğne kullanmak zorunda kaldım

Çocuk düşündüğümüzden itibaren 8. ayda yumurta takibiyle hamile kaldım. 2 . ye de ilk ayda hamile kaldım ama kese gelişmedi düştü. Devam ediyoruz çalışmalara.

2 buçuk sene eşim korundu. Korunmayı bıraktığımız 3.ayda hamile kaldım

düşündükten yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım. ama 5 ay olmayınca son ay ovulasyon testi kullandım. meğer yumurtlama günüm tahminimden daha farklı bir günmüş.

Hamile kalmayı başaran arkadaşlar kaç ay denemeden sonra hamile kaldınız? Doğum kontrol hapı kullanmış mıydınız? Bizi bilgilendirin lütfen..

Ben evleneli 2 bucuk yil oluyor suan 9 aylik hamileyim 38. Haftadayim evlendigim ilk 2 ay yazz ismindeki dkontrol hapini kullandim Daha sonra esim normal korundu nisan ayinda bebek yapmaya karar verdik biraz arastirma yaptim yumurtlama tarihi flan ve o tarihleri bos gecmedik :) sukurler olsun hic aramadan oldu. İliskiye girdigimz gecelerde elimi belime koyup bacaklarimi duvara dayadim ve ayni pozisyonda pedal cevirme hareketleri yapmistim ben hastanede calisiyorum deneyimli bas hemsiremize danismistim bu hareketleri ondan ogrendim faydasi oldumu bilmiyorum ama ben o gecelerde hamile kaldim Rabbim isteyen herkese aratmadan nasib etsin

Son düzenleme:
hamilelik planlamaya başladığım 3. ay hamile kaldım. 8 haftalık hamileyim ama boş gebelik şüphesi vardı 10 gündür çünkü bebek kesede görünmüyordu.bugün çok şükür nokta kadar bişey göründü ama bu kezde gelişimin yavaş olduğunu söyledi dr :( herşeyin hayırlısını isteyin kızlar acele etmeyin.Allah herkese nasip eder inşallah...

düşündükten yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım. ama 5 ay olmayınca son ay ovulasyon testi kullandım. meğer yumurtlama günüm tahminimden daha farklı bir günmüş.

aynen cabım..ben de 4 ay oldu ilk kez bu ay OLASI yumurtlama günü denen olaydan haberim oldu..regle 3 gün var. :18::18:Rabbim bu ay nasip etmedi o zaman artık Ovulasyon testi ile önce yumurtlama zamanımı belirlemeye çalışacağım..hadi hayırlısı..:52::52::52:

Ben 2 sene d.kontrol hapı kullandım, ilacı bıraktıktan sonra adetimin düzene girmesi 3ay sürdü. O süreçten sonraki 4.denememizdi bu ay ve yine tutmadı. Yani 7aydır mı bekliyorum desem 4aymı bilemiyorum. Sizlerinde bekleyerek sabrederek meleklerinize ulaştığını duymak biraz içimi ferahlattı. Allahım dualarımızı duysun hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım hepimiz

Ben 2 sene d.kontrol hapı kullandım, ilacı bıraktıktan sonra adetimin düzene girmesi 3ay sürdü. O süreçten sonraki 4.denememizdi bu ay ve yine tutmadı. Yani 7aydır mı bekliyorum desem 4aymı bilemiyorum. Sizlerinde bekleyerek sabrederek meleklerinize ulaştığını duymak biraz içimi ferahlattı. Allahım dualarımızı duysun hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım hepimiz

Canim senle ayniyiz.2 yil hap kullandım. Eylulde basladik çalışmalara 4-5 ay oldu ama adet duzenim ilk defa gecen ay duzene girdi bakalim hayirlisi.klomen denemeyi düşünüyorum. Pztesi doktora gidecegim.bugun regl gunum hastalanmadim ama test yaptim negatif.umudum yok.

Canim senle ayniyiz.2 yil hap kullandım. Eylulde basladik çalışmalara 4-5 ay oldu ama adet duzenim ilk defa gecen ay duzene girdi bakalim hayirlisi.klomen denemeyi düşünüyorum. Pztesi doktora gidecegim.bugun regl gunum hastalanmadim ama test yaptim negatif.umudum yok.

İnşallah en kısa zamanda yüzün güler canım. Yalnız ben klomen işini anlamıyorum. Ilacı bıraktığımda doktora gittim muaynemi oldum testlerim yapıldı. Hersey normal, 1sene dene olmazsa gel dedi. Benim 3ay içînde adetim düzene girdi, ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü de görüyorum. Klomene ne zaman ihtiyac duyuyoruz bunu anlamıyorum, hepimiz kullanabiliyomuyuz ve ne işe yarıyo

Doktora gıdıp rahim filmi çektırdınmı hıç canım,ovülasyon günlerın belliyse belki yumurtalığa gıden her hangi bı damarda tıkanıklık olabılır.Ben 2. Denemede hamıle kalanlardanım inşallah sızede nasıp olur en kısa zamanda.

İnşallah en kısa zamanda yüzün güler canım. Yalnız ben klomen işini anlamıyorum. Ilacı bıraktığımda doktora gittim muaynemi oldum testlerim yapıldı. Hersey normal, 1sene dene olmazsa gel dedi. Benim 3ay içînde adetim düzene girdi, ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü de görüyorum. Klomene ne zaman ihtiyac duyuyoruz bunu anlamıyorum, hepimiz kullanabiliyomuyuz ve ne işe yarıyo
canm senen dolsun ondan sonra müdale yaparlar

33 yasindayim konusacagim pzt doktorla daha once sgkya gitmistim hersey normal dedi bu sefer ozele gidip kontrol yaptiracagim.yasim geciyor.

7. ay hamile olduğumu öğrendim fakat 5. hafta da takılıp kaldığı için 8. haftamda kanama dolayısıyla kürtaj olmak zorunda kaldım. doğum kontrol ilacı kullanmıştım

Back