inşeallah öyle devam eder çünkü genelde son ayda çatlaklar birden kendini gösteriyor.
arkadaşlar ben de sadece göbekten 20 kilo aldım.annemin göbeği haritadır.bir doktor bana pahalı bir krem önerdi.kendi doktorum da badem yağı önerdi.iyiki de pahalıyı almamışım.dev asa göbeğim gitti hem de tek bir çizgi yok.sezeryan oldum üstelik.
aktarda satılan tranesi 3-5 tl arasında değişen acıbadem yağı ben bir ara selülit olmasın diye de kullanmıştım onda da etkili olmuştu süper birşey anlayacağın :teytey:canım acıbadem dediğin şu bebak acıbadem sütü mü yoksa aktarlarda satılan acıbadem yağından mı??
sedaesila ben de 28 haftalık hamileyim.bebak acıbadem kremi kullanıyorum.çok nemli tutuyor.umarım senin gibi çatlalam ben de.
bende gogus ucu yarasindan az cekmedim dogrusu .. denemedigim kalmamisti dogum yaptigim haftalarda
aglaya aglaya emziriyordum kuzucuklarimi
bir cok kremin yaninda sogani rendeleyip goguslerime yarim saat kadar koymustum babannem israr etmisti yap diye allaha sukur ise yaramisti .. denemenizi tavsiye ederim .. benim hic catlagim yok genetik diyebilirim ikiz bebek dogurdum ama hic catlamadim ..
canım ben başladım acıbadem yağına. akşamları yatarken acıbadem yağını, banyodan sonra bebeyağını sürüyorum.
öyle aklıma geldikçe de bodyshoptan body butter almıştım onu sürüyorum dogal diye.
aslında üşeniyordum çok ama son günlerde çok kaşınmaya başladı sanırım çatlamaya başlıcak diyeakannehir
SEDAESİLA arkadaşım paylaşımın için sağol canım opuyorumnanaktanacaba bu doğumdan sonra benim 3 sene geçti hiç birşey fayda etmedi sence şimdi başlasam bir faydası olurmu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?