• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile arkadaşlar dikkat çatlak kabusunuz asla değil...

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
öncelikle hepinize merhabalar 8 aylık bir anneyim ve hiçbir yerimde çatlağım yok bunu annemin tavsiyesi ile ACIBADEM ve bebek yağına borçluyum acı badem yağını hergün kullandım bebek yağını ise banyoda inanın süper çözüm hemde ucuz birde aklıma geldi göğüslerimde de hiç sorun yaşamadım çok şükür onun da formülü belki iğren gelebilir ama bir soğanı rendeleyin ve bir beze alıp göğüslerinize koyun 2-3 saat kalsın ben sadece 2 kere yapabildim ama orda da ne catlağım nede yaram oldu darısı hepinizin başına insallah..hihoyyythihoyyythihoyyyt

arkadaşlar ben de sadece göbekten 20 kilo aldım.annemin göbeği haritadır.bir doktor bana pahalı bir krem önerdi.kendi doktorum da badem yağı önerdi.iyiki de pahalıyı almamışım.dev asa göbeğim gitti hem de tek bir çizgi yok.sezeryan oldum üstelik.

arkadaşlar ben de sadece göbekten 20 kilo aldım.annemin göbeği haritadır.bir doktor bana pahalı bir krem önerdi.kendi doktorum da badem yağı önerdi.iyiki de pahalıyı almamışım.dev asa göbeğim gitti hem de tek bir çizgi yok.sezeryan oldum üstelik.

:nazar::nazar::nazar: süpermiş acaba bebeğin ne kadar oldu benim biraz göbeğim duruyor ama daha hiç rejim yapmadım sporda :kedi::kedi:

ben 30 haziranda doğum yaptım.mekik çekmeye de malum daha yeni başlayabildim.emzirdiğim için aşırı rejim de yapamıyorum ama hergün düzenli olarak 10 dakika da olsa yürüyorum ve bazı hareketler yapıyorum.

bende gogus ucu yarasindan az cekmedim dogrusu .. denemedigim kalmamisti dogum yaptigim haftalarda
aglaya aglaya emziriyordum kuzucuklarimi
bir cok kremin yaninda sogani rendeleyip goguslerime yarim saat kadar koymustum babannem israr etmisti yap diye allaha sukur ise yaramisti .. denemenizi tavsiye ederim .. benim hic catlagim yok genetik diyebilirim ikiz bebek dogurdum ama hic catlamadim ..

sedaesila ben de 28 haftalık hamileyim.bebak acıbadem kremi kullanıyorum.çok nemli tutuyor.umarım senin gibi çatlalam ben de.

canım acıbadem dediğin şu bebak acıbadem sütü mü yoksa aktarlarda satılan acıbadem yağından mı??

canım acıbadem dediğin şu bebak acıbadem sütü mü yoksa aktarlarda satılan acıbadem yağından mı??
aktarda satılan tranesi 3-5 tl arasında değişen acıbadem yağı ben bir ara selülit olmasın diye de kullanmıştım onda da etkili olmuştu süper birşey anlayacağın :teytey:

sedaesila ben de 28 haftalık hamileyim.bebak acıbadem kremi kullanıyorum.çok nemli tutuyor.umarım senin gibi çatlalam ben de.

Allah kurtaesın canım inşallah bebişinie sağlıklı sıhhatli kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq: eşim ben kullanırken cok gülerdi güreşe mi cıkıyorsun derdi :lepi: ama olsun değer umarım seninde olmaz zemuszemus

bende gogus ucu yarasindan az cekmedim dogrusu .. denemedigim kalmamisti dogum yaptigim haftalarda
aglaya aglaya emziriyordum kuzucuklarimi
bir cok kremin yaninda sogani rendeleyip goguslerime yarim saat kadar koymustum babannem israr etmisti yap diye allaha sukur ise yaramisti .. denemenizi tavsiye ederim .. benim hic catlagim yok genetik diyebilirim ikiz bebek dogurdum ama hic catlamadim ..

:nazar: allah bağışlasın gerçi benim anneminde yok catlağı ama annemde kullanmıs taa kac<sene önce soğan olayı harika herkes uygulamalı birde ben hastanedeyken LANSİNOH diye bir krem vermişlerdi sürdükten sonrada emzirebiliyordum doğumdan sonra ONU KULLANDIM ACAİP MEMNUN KALDIM BİR RAHATLATIYOR SORMA HALEN ARADA kullanıyorum ve kesinlikle her hamile arkadaş soğan koysun göğüslerine:ecrin_bebek:

canım ben başladım acıbadem yağına. akşamları yatarken acıbadem yağını, banyodan sonra bebeyağını sürüyorum.
öyle aklıma geldikçe de bodyshoptan body butter almıştım onu sürüyorum dogal diye.
aslında üşeniyordum çok ama son günlerde çok kaşınmaya başladı sanırım çatlamaya başlıcak diyeakannehir

canım ben başladım acıbadem yağına. akşamları yatarken acıbadem yağını, banyodan sonra bebeyağını sürüyorum.
öyle aklıma geldikçe de bodyshoptan body butter almıştım onu sürüyorum dogal diye.
aslında üşeniyordum çok ama son günlerde çok kaşınmaya başladı sanırım çatlamaya başlıcak diyeakannehir

bayanssulusmilebayanssulusmile durmak yok devam :) bak sonuc süper üşenme şekercim temem mi ?bayanssulusmile benim kide kasınmaya baslamıstı ama catlamadı :teytey::dance:

SEDAESıLA arkadaşım paylaşımın için sağol canım opuyorumnanaktanacaba bu doğumdan sonra benim 3 sene geçti hiç birşey fayda etmedi sence şimdi başlasam bir faydası olurmu bilmiyorumkismile

arkadaslar bende denemedigim crem yag kalmadi paket paket bitirdim ama doktorum dediki : ne kadar kullanirsan kullan, bazi kadinlarin cildi vücudu cok hassas o yüzden catlaklar olacak " yani ne yapsak yapalim catlakla bizim pesimizi birakmayacak:) ben artik kafama takmamaya calisiyorum ne yapayim, bebisimiz iyi olsun yeter

SEDAESİLA arkadaşım paylaşımın için sağol canım opuyorumnanaktanacaba bu doğumdan sonra benim 3 sene geçti hiç birşey fayda etmedi sence şimdi başlasam bir faydası olurmu bilmiyorumkismile

belki olur denemende fayda var zaten kimyasal birşey değil ki vücuduna süreceğin belki bir fayda görürsün yani insallah:icecream:

30 haftalık hamileyim,, ve en korktuğum şey çatlaklar...annem 4 doğum yaptı hiçyok... genetik diyolar. şuana kadar sadece banyodan sonra bebek yağı sürdüğüm halde hiç çatlağım yok kaşınma falanda yok..son ayda süpriz olursa üzülürüm gerçekten

ama kilo almaylada alakası var ben şuana kadar 6 kilo aldım fazla kilo alınca çatlamak kaçınılmaz oluyo...

bide ergenlik çağımdan beri hep nemlendiririm vücudumu onunda etkisi var mutlaka....hiç nemlendirici kullanmayıp hamilelikte başlayınca yetersiz oluyo maalesef....

Back