Gebeliğe Hazırlık Hamile arkadaşlar cevapppp!! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayankirpik17

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
110
102
23
31
Herkese hayırlı akşamlarrrrrr 6 aydır bebek deniyoruz bu ay inşallah olur size sorum hamilelik belirtinizde sol kasık ağrınız oldu mu olduysa ne kadar sonra oldu veya belirtilerini nelerdir benimle paylaşır mısınız

Belirtiler hepsi adet belirtileri olduğu için düşünmedim hiç. Adetimi 5 gün geçti midem çok fena oldu o zaman anladım hamile olduğumu çünki hayatımda ilk defa oluyordu böyle bişey.
İnşallah çok beklemezsin tez zamanda gelir minnoşun

Bende adete yakın leke geldi adet olcam sandım 10 gün geçince test yaptım öğrendim beklemiyodum nasip oldi

Sağ kasık batması olmuştu benim bi de mide bulantısı yiyeceklerden tiksinme bi de vulva ağrısı

Benim sağ kasıkta oldu. Yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı. Bi de arada keskin batmalar oluyordu yerimden sıçratan

Sağ kaskta batmalar, yerleşme kanaması, göğüs hassasyeti ve vücut ısısı.. Ama bunlar adet belirtleryle uyuştuğu için hamilelik düşünmemştm adet 3 gün gecknce test yapmştm cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…