• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile arkadaşlar cevapppp!! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayankirpik17

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
110
102
23
31
Herkese hayırlı akşamlarrrrrr ☺️ 6 aydır bebek deniyoruz bu ay inşallah olur size sorum hamilelik belirtinizde sol kasık ağrınız oldu mu olduysa ne kadar sonra oldu veya belirtilerini nelerdir benimle paylaşır mısınız 😘😘😘

Belirtiler hepsi adet belirtileri olduğu için düşünmedim hiç. Adetimi 5 gün geçti midem çok fena oldu o zaman anladım hamile olduğumu çünki hayatımda ilk defa oluyordu böyle bişey.
İnşallah çok beklemezsin tez zamanda gelir minnoşun 🤗

Bende adete yakın leke geldi adet olcam sandım 10 gün geçince test yaptım öğrendim beklemiyodum nasip oldi ;)

Sağ kasık batması olmuştu benim bi de mide bulantısı yiyeceklerden tiksinme bi de vulva ağrısı

Herkese hayırlı akşamlarrrrrr ☺️ 6 aydır bebek deniyoruz bu ay inşallah olur size sorum hamilelik belirtinizde sol kasık ağrınız oldu mu olduysa ne kadar sonra oldu veya belirtilerini nelerdir benimle paylaşır mısınız 😘😘😘
Benim sağ kasıkta oldu. Yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı. Bi de arada keskin batmalar oluyordu yerimden sıçratan

Sağ kaskta batmalar, yerleşme kanaması, göğüs hassasyeti ve vücut ısısı.. Ama bunlar adet belirtleryle uyuştuğu için hamilelik düşünmemştm adet 3 gün gecknce test yapmştm cok şükür 🤲🤲

Back