Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar size çok önemli bir sorum var bir düşük yaptım ama ikince kez hamile aldığımda gögüslerim ilkindeki gibi ilk haftalardan hassasiyet olurmu ben çok merak ediyorum :) :uhm:
mrb canım ben hamile değilim ama burdaki arkadaşlar göğüslerinin agrıdığını sölüyolar bazılarıda hiç ağrımadığını o kişiye göre değişiyor allah gönlüne göre versin hiç belirti yaşamadan hamile kalanlarda var sıkma canını hayırlısı olsun sevgiyle kal
arkadaşlar size çok önemli bir sorum var bir düşük yaptım ama ikince kez hamile aldığımda gögüslerim ilkindeki gibi ilk haftalardan hassasiyet olurmu ben çok merak ediyorum :) :uhm:
canım bende adetim bitmişti bir hafta sonra gğüslerim ağrıdı , karıncalanma gibi bişşeyler oldu.ve geçmedi öteki adetim geldi adetim sandım üstüne görmüşüm yani ilk haftadan oldu benim ve halada geçmedikafamçokkarıştı
Kisiden Kisiye Degisir O Soledigin Benim Ilk Zamanlar Agrimadi Ama Suan 5 Aydayiz Ve Sut Topladigi Icin Agri Oluyo Biraz Sik Sik Dus Almak Gerk Cunku Kasintiyi Engelliyo