• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaslar bakabilir mi???

Lizam

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
112
64
18
Arkadaslar gebeliginizin ilk aylarinda adet sancisina benzer sanci cektiniz mi? Cektiyseniz hergun mu oldu.

Her gün oluyordu ama hiç aralıksız değil gün içinde bir iki defa bi yokluyodu kısa süreli
Benim olmadı bugün korktum endişelendim bebeğim için daha 7 haftalik 3 yıl bekledim çabaladım. Ister istemez endişe de fazla oluyor

Benim olmadı bugün korktum endişelendim bebeğim için daha 7 haftalik 3 yıl bekledim çabaladım. Ister istemez endişe de fazla oluyor
Bende uğraşlar sonucu hamile kaldım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Herkesin bünyesi farklı oluyor adet dönemlerimde aşırı ağır geçerdi mesela benim. bence hiç takılma mutlu geçirmeye çalış günlerini

Bende uğraşlar sonucu hamile kaldım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Herkesin bünyesi farklı oluyor adet dönemlerimde aşırı ağır geçerdi mesela benim. bence hiç takılma mutlu geçirmeye çalış günlerini
Allah evladını bağışlasın inşallah bilmiyorum ki çok korkuyorum

Arkadaslar gebeliginizin ilk aylarinda adet sancisina benzer sanci cektiniz mi? Cektiyseniz hergun mu oldu.
Ben şu an 5+5 teyim daha çoook minik 🐣🥰 ama hemen hemen her gün adet sancısı gibi oluyor doktorum normal dedi korkmayın bol bol dinlenin 💐🌸

Evet o sancılar normal çünkü rahim kendsni hazrlıyor kalınlaşyor ve bebek tutunmaya çalşyor

Back