Hamile Arkadaşım ve Ben

yani tamam özel durumu varda ballandıra ballandıra anlatılacak bişey değil ki bu, hamile iken ben de çalışıyodum ama bilmem ben mi öyleyim kusacağımı hissediyodum lavaboya kosuyodum

ben ve en yakin arkadasim ayni anda hamileydik.bende zerre mide bulantisi olmadi,hic hamile gibi hissetmedim kendimi sadece cok uyurdum ama arkadas surekli kustugundan bahsedip habire rapor aliyordu ise gelmemek icin.
yanyana geldigimizda kostur kostur kendini tuvalete atiyordu filan ama iki lafindan biri kustum da kustum..
daha iki gun once bizdeydi,o gunlerden konusuyorduk..`ya ben cok rahat hamileydim,esimde diyor ne bulantin oldu ne biseyin cok sansliydin..`
dilimin ucuna geldi `neden hamileyken tam tersini soyluyordun` demek de evimde misafir diye sustum.
aylarca koca takimin beynini kemirdi bu hikayeleriyle..
bu kadar ulu orta anlatilan,sovu yapilan seyin gercekligine kimse beni inandiramaz hele ki en yakinimdan birinde gordum bu durumu..
siz neden arayi yumusatan taraf oluyorsunuz hem?acikca durumunuzu anlatin yeter.
unutmayin hamileligi yarin bitmicek bu hanimin..daha onunde aylar var,bu kusmuk maceralarina katlanabilecek misiniz?

ne güzelki sizinki sorunsuz olmuş herkese böyle hamilelik nasip etsin Allah.
Arkadaşınızın yaptığı da hoş değilmiş açıkçası hamileliğini kullanmış ama ben arkadaşım için aynı şeyi söyleyemem eğer yalan yere boş yere yapıyorsa Allah la onun arasında ben şuan gördüğüm neyse onu anlıyorum.
tekrar anlatmak isterse dile getiricem açık şekilde çünkü bugünki gibi bir olay tekrar yaşanırsa aynı durum gerginlik olsun istemiyorum.
hamiledir hassastır diyorum yumuşatma görevini kendimde görüyorum bu konuda sert olamam maalesef

ben de çekinirim heralde ama o zaman ne olur şuan bir şey diyemiyorum

Ay kiyamam cok sevimlisin konu sahibive de kesinlikle haklisin kusan insan kendi bile igrenir kaldi ki sen zaten kotu niyetli davranmamissin

zor ya cidden hamilelik ne çekiyorsa kadınlar çekiyor

Bir insan neden sürekli kustuğundan bahsedip durur ki anlatma denildiği halde?
Tamam midesi bulanıyordur, elinde değildir ama bunun da bir adabı var, tedbirli olmalı. Lavabo, tuvalet yok mu sizin çalıştığınız yerde? İnsan bir hışımla kendini oraya atabilir mesela. Hadi bunu yapamıyor herhalde ki odaya olduğu gibi çıkarmış, kimse onun yanında durmak zorunda değil ki. Bunun görüntüsü iğrenç, kokusu berbat, psikolojisi de berbat ötesi birşeyken yani... Bence içiniz rahat olsun, surat yaparsa da yapsın. Siz de söyleyin bence sizin de midenizin bulandığını.

bende 3 aylık hamileyim inan insan bazen lavaboya bile yetişemiyor onun elinde değil. Ama anlatmasıda hoş değil.cünkü kim olsa o durumda yanındaki kusarken midesi kalkar bazen eşim bile cok kötü etkileniyo. sizin davranışınızda bi art niyet görmedim

Allahtan bole seylerden tiksinmiyorum haklisin canim ya senin icinde kotu bi durum kocasindan fazla sen onun hamilelik stresini cekiyosun allah yardimcin olsun sabret surda 2 3 ay bulantilari olurama onun icinde kolay degil bende bu bulanti surecini cok cktim 4 kilo verdim hamilelikte daha detaya girip bende bulandirmayim mideji

ben de çekinirim heralde ama o zaman ne olur şuan bir şey diyemiyorum

zor ya cidden hamilelik ne çekiyorsa kadınlar çekiyor
Benim başıma sadece 1 kez geldi bu istiğfar olayı midem hep bulanıyor ama istiğfar yok. Olan da zaten çok karıştırmıştım. Midede yer kalmayınca mide ne yapsın. :)

Eyvah eyvah çok kötü bi durum Allah yardım etsin sana valla.onunla beraber sende doğurursun artık.

Gerçek arkadaşsan,bu durumu bir kaç ay idare edebilirsin.O şu an senden daha kötü durumda.Sen lafına dayanamıyorsun o her an o olayı yaşıyor.
bu midesel bişey iğrenmek elde olan bişey değil.. kusabilir tbiki rahat geçirmiyordur.ama bu başka bişey

sizi çok iyi anlıyorum kusar tamam hamilelıkte doğaldır da tutupta bunu en ince ayrıntısına kadar anlamak neden.

benımde 2 3 gun once arkadasım ishal olmuş onu anlatıyor töbe töbe iğrençsın anlatma dedim az daha anlatırsan ben yapacam paçadan akacak dedım sustu.

ya yapmayın biz de hamile olduk sırf hamile diye de etrafa kussun batırsın ben peçete tutayım olmaz ki

arkadaşınız bencillik yapıyor bence, midenizin bulanması çok normal

ben olsam söylerdim yanlış anlama ama benim hassasiyetim var diye ama sonrasında tavır yapabilecek birine benziyor

istifra etmesi yanlış ya lavaboya gitsin orda işini halletsin.

Ne manasız insanlar var.
Tamam anladık kusuyorsun da her kusma maceranı dinlemek zorunda mıyım, git ötede kus işte

Ben hamilelik sohbeti hamilelerle çocuk sohbetini çocuklularla yaparım .Bir başkası beni g...e dinler çünkü .

bu midesel bişey iğrenmek elde olan bişey değil.. kusabilir tbiki rahat geçirmiyordur.ama bu başka bişey
Nasıl birşey.bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir.O yğzden biraz güçlü iradeye sahip olmalıyız.En çok benim midem bulanırdı.Herşeyden tiksinir yanımda birşey konuşulmasını bile istemezdim.Ama insan hastalıklar görünce,bazı şeylere şükür diyor.Hamile olduğu için yoğun yaşadığı şeyi farkında olmadan söylem olarak anlatıyordur arkadaşı.Yani yine de dayanamıyorsa yukarıda da bahsettiğim şeyi yapacak.

bu konuyu okuduğumda çayımı suyumu almış kahvaltı edecektim. sudan bi içtim tadı kusmuk gibi geldi.
iğrenmişim heralde.

Ay ben de hiç etkilenmem biliyor musun :) Yemek yerken bile anlatsa umurumda olmaz.
Karşımda kusarsa o ayrı tabii ama anlatmakla etkilenmem.
Belki karşı saldırıya geçsen faydası olur.Bir keresinde ben de şöyle çıkarmıştım böyle çıkarmıştım her yer batmıştı filan :) Ne bileyim her şeye midesi bulanıyor da bulantı muhabbeti midesini kaldırmıyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…