- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ilgi bekliyor herkes üstüne titresin ilgilenilsin istiyor olabilir ben seve seve ilgilenirim ama annesi değilim eşi değilim kardeşi değilim şuan halen tavırlı mesela bilmiyorum yine ben yumuşatmaya çalışırım ortamı hassastır derim çünkü ama her konuda çok nazlıdır evet buna da katılıyorum yapısı öyle
ben ve en yakin arkadasim ayni anda hamileydik.bende zerre mide bulantisi olmadi,hic hamile gibi hissetmedim kendimi sadece cok uyurdum ama arkadas surekli kustugundan bahsedip habire rapor aliyordu ise gelmemek icin.
yanyana geldigimizda kostur kostur kendini tuvalete atiyordu filan ama iki lafindan biri kustum da kustum..
daha iki gun once bizdeydi,o gunlerden konusuyorduk..`ya ben cok rahat hamileydim,esimde diyor ne bulantin oldu ne biseyin cok sansliydin..`
dilimin ucuna geldi `neden hamileyken tam tersini soyluyordun` demek de evimde misafir diye sustum.
aylarca koca takimin beynini kemirdi bu hikayeleriyle..
bu kadar ulu orta anlatilan,sovu yapilan seyin gercekligine kimse beni inandiramaz hele ki en yakinimdan birinde gordum bu durumu..
siz neden arayi yumusatan taraf oluyorsunuz hem?acikca durumunuzu anlatin yeter.
unutmayin hamileligi yarin bitmicek bu hanimin..daha onunde aylar var,bu kusmuk maceralarina katlanabilecek misiniz?
Neden yanlış bişey yapasın? O arkadaşının kendi düşüncesizliği. Ben de hamileyim ama eşimin yanında bile yapmıyorum böyle şeyler, utanıyorum. Kadının problemi. Ayrıca kusmuk kokusuna da hiç dayanamam. Iyy midem bulandı. Açıkça söyle mide bulanıyor diye. Bulantı için hamile olma şartı yokki. Anlamazsa da salla gitsin. Sana mı güvenmiş hamile kalırken?
Ay kiyamam cok sevimlisin konu sahibive de kesinlikle haklisin kusan insan kendi bile igrenir kaldi ki sen zaten kotu niyetli davranmamissin
Allah yardımcın olsun hamilelik gerçekten çok zor, bizim bir akrabamız da çok kusuyordu hamileyken millet yanından kaçar olmuştu zor tabi ama insanlarında midesi bulanıyor işte de gitsin.
Az aklı varsa anlar. Hamileyse hamile siz onun bu halini çekmek zorunda değilsiniz ayıp ya...
Allahtan bole seylerden tiksinmiyorum haklisin canim ya senin icinde kotu bi durum kocasindan fazla sen onun hamilelik stresini cekiyosun allah yardimcin olsun sabret surda 2 3 ay bulantilari olurama onun icinde kolay degil bende bu bulanti surecini cok cktim 4 kilo verdim hamilelikte daha detaya girip bende bulandirmayim midejiKızlar yorumlarınza ihtiyacım var ve şuan kendimi kötü hissediyorum.
İş yerinde Oda arkadaşım hamile. ilk aylarında ve bu sebeple sürekli istifra ediyor. ve sürekli istifra ettiğini anlatıyor.
geçenlerde yemekhanede yemek yerken kusmuş tüm yemeği çıkardığını fln anlattı ya tamam dedim anlatma artık.
daha sonra başka bir kusmuk macerası yolda kustuğunu fln anlatıyo cebinden poşet varmış çıkarmış fln hemen.
neyse geçen gün de bizim oda kilitliymiş sabah kimse gelmemiş arkadaşım da anahtarla uğraşamamış o haliyle yan odaya geçmiş orası açıkmış orda kusmuş ve orda büyük bir abimiz var 50li yaşlarda o peçete fln vermiş poşet vermiş yardımcı olmuş bunu da anlattı.
bu sabah da odada kustu dursam ben de fena oluyorum hemen kaçtım hem de rahat yapsın dedim ne bileyim empati yaptım başkası yanımda olsa utanırdım hamilelik farklı bir durum ama.
daha sonra odaya tekrar geldim surat bir karış ya ne oldu dedim hemen kaçtın gittin bir peçete bile vermedin dedi. ya dedim rahatsız olursun diye çıktım dedim benim e midem bulanıyor demedim, diyemedim.
yani çok hassas biri değilim ama midem bulanıyo böyle durumlarda kahvaltı fln yapamıyorum şuan o oturdu yedi bir şeyler ben yapamıyorum midem kapandı.
yani yardım etmek isterdim tabiki ama yapamadım bencil biri değilimdir ama çok mu yanlış bir şey bu yaptığım kendimi kötü hissediyorum şuan.
NOT: şuan bu konuyla midenizi bulandırdıysam çok özür dilerim şuan yazarken ben bile kötü oluyorum
Benim başıma sadece 1 kez geldi bu istiğfar olayı midem hep bulanıyor ama istiğfar yok. Olan da zaten çok karıştırmıştım. Midede yer kalmayınca mide ne yapsın. :)ben de çekinirim heralde ama o zaman ne olur şuan bir şey diyemiyorum
zor ya cidden hamilelik ne çekiyorsa kadınlar çekiyor
Eyvah eyvah çok kötü bi durum Allah yardım etsin sana valla.onunla beraber sende doğurursun artık.Kızlar yorumlarınza ihtiyacım var ve şuan kendimi kötü hissediyorum.
İş yerinde Oda arkadaşım hamile. ilk aylarında ve bu sebeple sürekli istifra ediyor. ve sürekli istifra ettiğini anlatıyor.
geçenlerde yemekhanede yemek yerken kusmuş tüm yemeği çıkardığını fln anlattı ya tamam dedim anlatma artık.
daha sonra başka bir kusmuk macerası yolda kustuğunu fln anlatıyo cebinden poşet varmış çıkarmış fln hemen.
neyse geçen gün de bizim oda kilitliymiş sabah kimse gelmemiş arkadaşım da anahtarla uğraşamamış o haliyle yan odaya geçmiş orası açıkmış orda kusmuş ve orda büyük bir abimiz var 50li yaşlarda o peçete fln vermiş poşet vermiş yardımcı olmuş bunu da anlattı.
bu sabah da odada kustu dursam ben de fena oluyorum hemen kaçtım hem de rahat yapsın dedim ne bileyim empati yaptım başkası yanımda olsa utanırdım hamilelik farklı bir durum ama.
daha sonra odaya tekrar geldim surat bir karış ya ne oldu dedim hemen kaçtın gittin bir peçete bile vermedin dedi. ya dedim rahatsız olursun diye çıktım dedim benim e midem bulanıyor demedim, diyemedim.
yani çok hassas biri değilim ama midem bulanıyo böyle durumlarda kahvaltı fln yapamıyorum şuan o oturdu yedi bir şeyler ben yapamıyorum midem kapandı.
yani yardım etmek isterdim tabiki ama yapamadım bencil biri değilimdir ama çok mu yanlış bir şey bu yaptığım kendimi kötü hissediyorum şuan.
NOT: şuan bu konuyla midenizi bulandırdıysam çok özür dilerim şuan yazarken ben bile kötü oluyorum
bu midesel bişey iğrenmek elde olan bişey değil.. kusabilir tbiki rahat geçirmiyordur.ama bu başka bişeyGerçek arkadaşsan,bu durumu bir kaç ay idare edebilirsin.O şu an senden daha kötü durumda.Sen lafına dayanamıyorsun o her an o olayı yaşıyor.
Sen doğurmadın mı hala menesa?Sirf hamile diye kustugunu anlatmasi cok itici , bence soylemelisin kendine midenin bulandigini anlatmamasi gerektigini..
istifra etmesi yanlış ya lavaboya gitsin orda işini halletsin.Kızlar yorumlarınza ihtiyacım var ve şuan kendimi kötü hissediyorum.
Ben hamilelik sohbeti hamilelerle çocuk sohbetini çocuklularla yaparım .Bir başkası beni g...e dinler çünkü .Kızlar yorumlarınza ihtiyacım var ve şuan kendimi kötü hissediyorum.
Nasıl birşey.bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir.O yğzden biraz güçlü iradeye sahip olmalıyız.En çok benim midem bulanırdı.Herşeyden tiksinir yanımda birşey konuşulmasını bile istemezdim.Ama insan hastalıklar görünce,bazı şeylere şükür diyor.Hamile olduğu için yoğun yaşadığı şeyi farkında olmadan söylem olarak anlatıyordur arkadaşı.Yani yine de dayanamıyorsa yukarıda da bahsettiğim şeyi yapacak.bu midesel bişey iğrenmek elde olan bişey değil.. kusabilir tbiki rahat geçirmiyordur.ama bu başka bişey