Hamile Arkadaşım ve Ben

Sabahtan aksama kadar kusuldugu icin bu artik ona normal geliyor. Empati demissin dusunsene 4 ay gece gunduz miden mahfoluyor. O simdi seni cok anlayamaz . Senin onu anlaman laxim. Hos yabanci bir insandan elbette rahatsiz olunur.
Biraz sabrdin. Bir de hem o arkadasiniz hem kendiniz icin dua edin benimki gibi 8 ay surmesin

evet alınganlığı var muhtemelen kırgınlığını bi şekilde alıcam artık
sizinki de kötü olmuş elbiseler çok yakışmıştır umarım

İş arkadaşım desene yahu oda arkadaşım diyosunn

dedim aslında konuda

sizinki de uzun sürmüş çok zor olmalı

inşallah uzun sürmez güzel bir hamilelik geçirir temennim bu yönde zaten sevdiğim de biri neticede ama işte

arkadaşın düşüncesizin adap görgü bilmeyenin en önde gideni.

büyük bir kurumda çalışıyorum ve baya sayda kadın çalışan var.
ben de dahil birçoğumuzun hamileliği oldu. asla kusanı görmedim ulu orta.
insan midesi bulandığı zaman lavaboya gider. ben orda bile suyu açıyordum ki kimseyi rahatsız etmeyim diye.
saçmalamış mümkünse yazdıklarımı okusun..

kusmuktan iğrenmek çok normal. bende iğrenirim kızım kussa içim kalkıo benmde..
ne desem bilemedm ama bencillik mi demişsin ya bencillik değil bu.
onun kusura bakma demesi gerekir bu durumda

aslında öyle değildir ama hamilelik nasıl bir şey bilmiyorum gelince tutamıyor demekki

kusmuktan iğrenmek çok normal. bende iğrenirim kızım kussa içim kalkıo benmde..
ne desem bilemedm ama bencillik mi demişsin ya bencillik değil bu.
onun kusura bakma demesi gerekir bu durumda

yani demese de olur alınganlık yapıp beni haksız görmemesi yeterliydi

evet olabilir hamileyken hormonlardan sanirsam daha bir kirgin olabiliyoruz biz kadinlar o elbiseleri hic sorma 8.ayimda bile denedigimde totomda bollukdan kirk takla atan etek o mini cekete ne demeli icinde kayboldum resmen

her hamile olan uluorta kussun o zaman.. evindede gelince salona o şekilde çıkarıyor mu acaba?
en azından madem böyle bir durumun var tetikte gezmesi lazım.. cebinde peçetesi poşete hazır bulunmalı.. özel durumu olanlarda olmayanlara saygı duymalı... hiç dayanamadığım şey birinin yanımda kusmasıdır.. bebek yeğenim bile çıkarırken ben kaçarım o derece hassasım.. hak veriyorum size..

aslında öyle değildir ama hamilelik nasıl bir şey bilmiyorum gelince tutamıyor demekki

ben biliyorum cnm işteki arkadaşlarımdan da forumdaki hamile topiğindeki arkadaşlarımdan da biliyorum öyle zınk diye kusulmuyor cnm. mide bulantısı hep oluyor ağırlaşınca lavaboya gidiliyor.

ben utanırım iş arkadaşlarımın kusmuğumu temizlemesine falan. ayıp yani görgü kuralı. ona bakarsak gazımız da aniden gelliyor ama milletin içinde yapmıyoruz.

hem bir insan fantezi mi yapıyor da anlatıyor kusma olaylarını. sadece deseki hep mide bulantım var anlaşılır yani..

evet olabilir hamileyken hormonlardan sanirsam daha bir kirgin olabiliyoruz biz kadinlar o elbiseleri hic sorma 8.ayimda bile denedigimde totomda bollukdan kirk takla atan etek o mini cekete ne demeli icinde kayboldum resmen

neyse bunda da sevinecek bir şey var aşırı kilo almamışsınız demekki iyiki o elbilerin dar olacağı duruma gelmemişsiniz

Ay bende tazecik bir hamile olarak daha biraz önce oh ne güzel mide bulantısı falan şeylerim yok derken konunuzu okudum ve ilk defa midem ağzıma geldi :)
Yani ben daha yaşamadım eminim çok zordur ama kustuğunu anlatması bana çok saçma geldi yani ne gerek var detaylı anlatmaya..bu konuda sizi haklı buldum..
Ama anlatma haricinde gözünüzün önünde kusması normal geldi, sonuçta aynı odadasınız ve o anda tuvalete yetişemiyor olabilir bu durumda biraz sabretmeniz lazım..
Dua edin o da siz de çabuk atlatın bu durumu :)

teşekkürler içim rahatladı , ben de çok hassas değilimdir her konuda aslında bazısı kan görse dayanamaz ben de öyle bi durumda koşarak yardıma giderim kim olursa tabi gelmesin kimsenin başına böyle bir şey tabiki de

iyiyim çok mide bulantım yok diyordu bir arkadaşı varmış hamileliğin ilk aylarında kilo vermiş çok istifra ettiğinden ben şükür iyiyim diyordu
poşeti varmış taşıyorum hep diyordu ama lavaboya gitmek için uğraştığına hiç şahit olmadım duymadım , olduğu yere çıkarıyor hep anlayamıyorum açıkçası o durumları bilmediğim için

Arkadaşınız uzun zamandır bebek için uğraşan biri mi?
Şimdilik anlatacak tek şeyi mide bulantısı galiba. "Hani ben hamileyim ya yine kustum biliyor musun?" demekten zevk alıyor belli ki. Bebek bir hareketlenmeye başlasın ikide bir sizi kaldırıp "Gel bak nasıl tekmeliyor" diye diye bunaltmaya da başlar. Bence şimdiden kırmamaya çalışarak rahatsız olduğunuzu söylemelisiniz.

yok cnm lavaboya gidiliyor benim baş dönmem vardı yine gidebiliyordum dediğim gbi çok hamile gördüm hiç böyle yapanına denk gelmedim.. bence güzel bir dille konuş. hoş görünmediğini hem kendinin de mikrop kapabileceğini söyle. yani lavaboda su ve sabun kullanması şart yani. elini ağzını da mı oda da yıkıyor yani..

ayy kusura bakmayınnn lütfen
hayırlı olsun sizin de hamileliğiniz Rabbim kolaylıklar versin

sürekli ilgi gören ve bekleyen biriyse bu dediğini yapmaz cnm..

evet ilgi istiyor öyle bir his aldım ben de açıkçası hep oflayıp pofluyor odada hep mutsuz negatif bu ara hep eve gideyim yatayım diyor keşke işe hiç gelmeseydim bugün diyor elindeki işleri yapmıyor yapmak istemiyor ama hassas hamile diye tabiki ben normal karşılıyorum elimden geldiğince elinden işini alıyorum yardımcı oluyorum.

Sirf hamile diye kustugunu anlatmasi cok itici , bence soylemelisin kendine midenin bulandigini anlatmamasi gerektigini..

şuan gerginiz bunu diyemem pek ama anlatırsa bir daha istifrasını, dile getiririm rahatsız olduğumu artık

tekmelemesini paylaşabilir bundan hiç rahatsız olmam severim hatta böyle şeyleri ama dediğiniz gibi sabah işe geldiğinde ya kustum diye başlıyor cümleye ya da öğlen dışarı çıktığında fln

yani bir daha anlatmaya çalıştığında dile getiririm bu durumu bahsetme böyle şeyleri derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…