Ben de kusacam şimdiArkadaşım bana eziyet çektiriyor ben de size çektireceğim diyorsunuz galiba.
Öneri olarak da bir kaç ay sabredin,kusmaları azalacak hatta bitecekTeselli verememiş olabilirim ama neyse
Siz kahvaltı ederken de biz burda aç kaldık sabah sabah,şaka bi yana anlatması tabiki hiç hoş değil ama kimsede işyerinde bulduğu her köşeye kusmak istemez,ah çeken bilir o bulantilari..Biraz sabır sadece geçicek..
Ay o hamile kadınada yazık özellikle yapmıyor ki sizinde durumunuz kötü ama az katlanın onunda elinde değil
Arkadaşın bekar mı ?
Neden bu zor süreçte kocası yanında değil (eğer ewliyse tabi)
Arkadaşınız hamile, çok istisnai bir durumu var
Anlayışla karşılayalım tamam ama her nerede ve ne zaman kustuğunu detaylarına kadar anlatması mide bulandırıcı
bir de uyarmanıza rağmen anlatıyormuş
hoş değil...
bi arkadaşda kıskanıyormusunuz yazmış, he he kıskançlık mide bulantısı yapıyor
Siz nerde kalıyorsunuzzeşi de kendisi de çalışıyor manen yanındadır ama her dakika kusmuk nöbeti tutamaz heralde kocası da
çok ortada yapıyor ve çok ilgi görmeye alışmış..ama hamile sonuçta duygular falan tavan...çokta üzerine gitme..
Madem kusuyor ona göre tedbirli davranmak zorunda.
Peçetesini poşet ini yanında taşısın o zaman
Yardımcı olmak bir tarafa kimse devam eden bu durum için kendisine hizmet etmek zorunda değil.
Şahsen ben kusan birisini gördüğüm an reflex olarak istisnasız kusarim.
ben seni çok iyi anlıyorum,hayatta kusmadan iğrendiğim kadar hiçbir şeyden iğrenmem.öğrencilerimin burnunu silerim,ağzını silerim,bazen altlarına çiş yaparlar tiksinmem ancak içlerinden biri kussa bende kusarım yani elde olan birşey değil bu.
arkadaşın da hamile onun da elinde olan bir durum değil ancak surat yapması da çok manasız olmuş.madem mide bulantıları yoğun poşet,peçete falan taşıyabilir daha kolay olur..benim de bir arkadaşım aynı durumda kızcağız elinde poşetle geziyor daha uluorta kusmadı şükür :)
yo sabrediyorum istifra etmesin demiyorum ki ben yanında değilkenki durumları bile detaylı anlatmasından rahatsızım ki anlatma dememe rağmen.
yanlış anlaşılmasın sevdiğim biri onun üzüldüğüne onu kırdığıma üzüldüm hamile hassas yardımcı olmak isterdim ama maalesef olamadım
Siz nerde kalıyorsunuzz