hamile ama umutsuz 😔

yakamoz7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
1
0
35
mrb arkadaslar ben 7 aylik hamileyim bi oglumuz olacak.2 ay once isten cikarildim.bisuru borcumuz var eşim asgari ucretle yetismeye çalışıyor.cocugumuza hic bisey yapamiyoruz cok üzülüyorum.herkes şunu ye bunu al çocuğa bunu yap diyor ama kimse ne durumdasınız sormuyor.maddiyat sıkıntısı beni cok üzüyor hergun agliyorum.cocuguma bisey olacak diye korkuyorum.napicami bilmiyorum

mrb arkadaslar ben 7 aylik hamileyim bi oglumuz olacak.2 ay once isten cikarildim.bisuru borcumuz var eşim asgari ucretle yetismeye çalışıyor.cocugumuza hic bisey yapamiyoruz cok üzülüyorum.herkes şunu ye bunu al çocuğa bunu yap diyor ama kimse ne durumdasınız sormuyor.maddiyat sıkıntısı beni cok üzüyor hergun agliyorum.cocuguma bisey olacak diye korkuyorum.napicami bilmiyorum
ac acına mı duruyorsun? yemek yemıyormsunuz evde ? bı eksıklık varsa vucudunda doktor sunu yap bunu yap der. takvıye yazar falan fılan.etrafın dedıgıne ne bakıp uzuyorsun kendını!!! kuzucuk senı duyuyor annesı. allahın ıznıyle bısey olmaz:) senın aglaman uzulmen stress yapman daha kotu onun ıcın. sankı herkes bılmemne meyvesı bılmemne etı yıyor :KK70: meyve sebzeye dıkkat et. sut yogurt. pahalı seyler degıl kı bunlar ^^ seker tatlı gıbı seylere yonelme kafı:))

X