Merhaba arkadaşlar..bu konuyu öz ablam kadar çok sevdiğim bir yakınım için açıyorum.kendiside kkya üye ama adı görünsün istemedi.ablam 35 yaşında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı.şuan 7 aylık hamile..2 hafta önce durakta otobüs beklerken akli dengesi yerinde olmayan bir adam ablama "senin karnında bebek değil cin var" demiş.ablam korkmuş çok etkilenmiş tir tir titredim kalbime sancılar girdi diyor.bayılacak gibi olmuş zar zor eve gelmiş.bebeğimden soğudum içimde olmasından korktum diyor.1 hafta beklemiş geçmeyince psikiyatriye gitmiş.anksiyete bozukluğu demiş doktor.atarax 25 mg vermiş.korkun doğuma kadar sürebilir ama doğum yapıp bebeğini eline alınca geçeceğini umuyorum demiş.ilaca yeni başladığı için henüz etkisi yok.bendede anksiyete bozukluğu var ve bende hamilelikten korkuyorum bebeğime alışamazsam gibi hem o yüzden hemde annelik duygusunu tutmadığım için ablama cesaret veremiyorum.doğumdan sonra geçer mi acaba bu durum böyle bişey yaşayanınız var mı?herkese sevgiler hayırlı ramazanlar
Cahillikle ne alakası var.öyle bişey olmayacağını zaten biliyor.hatta emin..ama etkilendi korktu.terapiye gitti seans sırasında eskiden izlediği bi korku filminde böyle bi sahne varmış bilinçaltı tetiklemiş demiş doktor.yani cahilsin dememiş :)Kendiniz söylediniz, akli dengesi yerinde olmayan bir adamın senin bebeğin cin demesini kafaya takıp saçma sapan triplere girmek...
Cahillik başa bela. Bilimsel olun. Bilime inanın.
ilaç kullanmıyor terapi alıyor.kaygıları azaldı terapi sayesinde..kaygılarınız neler?Merhaba,Bendehamileyim ve anksiyete bozukluğum var henüz yeni olduğu için ilaç kullanamıyorum.İlaç kullanımı konusunda endişeliyim.Sizin ablanız ne durumda merak ettim .İlaçlar iyi geldimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?