• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilalikte kan sulandırıcı iğne kullanan varmı??????

fujinava

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
8
0
16
Gümüşhane
arkadaşlar ben 16 haftalık bebeğmi kalp atışları karnımda durduğu için kaybettim 5 ay oldu önümüzdeki ay bebek düşünüyorum doktorum hamle kalır kalmaz kan sulandırıcı iğne başlamamız gerektiğini söylüyor ben bırdaha böylesine kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum ve çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar ben 16 haftalık bebeğmi kalp atışları karnımda durduğu için kaybettim 5 ay oldu önümüzdeki ay bebek düşünüyorum doktorum hamle kalır kalmaz kan sulandırıcı iğne başlamamız gerektiğini söylüyor ben bırdaha böylesine kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum ve çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...

canım bendede kan pıhyılaşma sorunu var bende 3 düşük yaptım ve yapılan testlerde kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı bende hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağım normalde kalp atışları duyulunca başlanıyormuş ama bende gebelik belli olur olmaz başlanacak 3 cü düşüğüm temmuzdaydı bizde şimdi bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda

hayırlısı olsun inş hakkımızda bende kanda pıhtılaşma testi yaptırmadım ama kesin gözüyle bakıyor doktorlar ilk düşüktede yapmıyorlarmış zaten testi bakalım kullancaz iğneyi inş allah sağlıklı bebekler nasıp eder..

Benim de 3 düşüğüm oldu. Rahimde septum ve pihtilasma problemi oldugu anlaşıldı.
Ben de hamile kalmadan önce coraspin başladım hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kalp atışlarını duymayı beklemeden kan sulandirici iğne kullanmaya başladım.
Şükürler olsun simdi 43 günlük bir bebeğim var:)
Allah sizlere de nasip etsin

benimde 3 düşüğüm var her türlü tetkik araştırma yapıldı pıhtılaşma problemi de dahil olmak üzre hiçbir sorunum yok, fakat 7. haftadan beri günde 1 doz clexan 0.4 kullanıyorum..36. haftamdayım bu hafta bırakacağım...korkmana canını sıkmana gerek yok bende problem olmadığı halde diğer düşükler yüzünden önlem olarak başladı dr um ve kaç dr a gittiysem hepsi kullanmam gerektiğini söyledi...

günde 1 kez çok çabuk alışıyorsun zaten...

Benim de 3 düşüğüm oldu. Rahimde septum ve pihtilasma problemi oldugu anlaşıldı.
Ben de hamile kalmadan önce coraspin başladım hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kalp atışlarını duymayı beklemeden kan sulandirici iğne kullanmaya başladım.

teşekkür ederim canım verdığın bılgılerle içimi rahatlattın.. bizde o günleri görürüz inş hayırlısıyla .... sende hayırlı bir şekilde bebeğini kucagına alırsın umarım...

inş canım hayırlısını versin Allahım...

canım bende iğne kullanıyorum clexan 0,4 bebeğimi kucağıma almama az kaldıı gül aldıı yanii ben hala bekliyorum merak etme canım benim de ilk düşük hamile öğrendiğimi gündem beri kullanıyorum bu bir çözüm düşük için telaşlanma sadece bir süre sonra iğne vurmaktan sıkılıyorsun ama bebeklerimiz için değer ben yaninda coraspinde kullandım şimdi onu bıraktım sadece iğne kullanıyorum doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceğim inşallah hamile kalırsın güzel haberlerini bekliyoruz

canım bende iğne kullanıyorum clexan 0,4 bebeğimi kucağıma almama az kaldıı gül aldıı yanii ben hala bekliyorum merak etme canım benim de ilk düşük hamile öğrendiğimi gündem beri kullanıyorum bu bir çözüm düşük için telaşlanma sadece bir süre sonra iğne vurmaktan sıkılıyorsun ama bebeklerimiz için değer ben yaninda coraspinde kullandım şimdi onu bıraktım sadece iğne kullanıyorum doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceğim inşallah hamile kalırsın güzel haberlerini bekliyoruz

inş canım çok tedirginim inş bu sefer herşey yolunda gider....

hayırlısı olsun inş hakkımızda bende kanda pıhtılaşma testi yaptırmadım ama kesin gözüyle bakıyor doktorlar ilk düşüktede yapmıyorlarmış zaten testi bakalım kullancaz iğneyi inş allah sağlıklı bebekler nasıp eder..

Bu test o kadar zor bisey degil neden doktorlar yapmak icin bu kadar nazlaniyorlar.benim iki ablamdada kan pihtilasmasi var bende test yaptirmak istiyorum.doktor gerek yok diyor:(

Back