• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamiilelik suphesi

Sizce umut var mi?

• Evet

OY: 3 50,0%
  • Hayır

OY: 3 50,0%
  • 100 de 100

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6

Esrarengzmom

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
80
7
1
27
Kızlar haziran 16 adet günüm 3 haziran ve 10 haziran eşimle korunmasız iliskiye girdik sonra 16 haziranda adet olmadım ben 18 ve 19 haziranda tekrar iliskiye girdik eşimle 2 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi cıktı sonra kan testi yaptırdım aynı gün 1.20 cıktı erken olduğu için mi olmadı kafam karman çorman bilinçli olanlar yardım edebilirmi lütfen acaba hangi gün gebe kalmış olabilirim

Kızlar haziran 16 adet günüm 3 haziran ve 10 haziran eşimle korunmasız iliskiye girdik sonra 16 haziranda adet olmadım ben 18 ve 19 haziranda tekrar iliskiye girdik eşimle 2 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi cıktı sonra kan testi yaptırdım aynı gün 1.20 cıktı erken olduğu için mi olmadı kafam karman çorman bilinçli olanlar yardım edebilirmi lütfen acaba hangi gün gebe kalmış olabilirim
16 haziran adet gününüz ve haziran sonunda kan testi yapilmis 1,2 cikmis. Bence hamile değilsiniz. Cok uzun sure gecmis cunku. Belli olurdu. Idrarda cikmasa kanda cikardi.

Merhaba hamilemisiniz acaba benimde bugun reglimin üstünden 4 gün geçti ama olmadım kan testim 2. Günü negatif

İnşallah hamilesinizdir tabi bende cuma günü doktora gidicem bende bakalım neler söylicek Rabbim isteyen herkese nasip etsin😍

Bize haber vermeyi unutma canim
Canım ben bugun hastaneye gittim bugun tam 1 hafta oldu doktor kist vardır dedi baktı kist yok herşey güzel stresten gecikmiştir dedi tarlusal verdi bu bitince 1 hafta 10 güne adet görürsün dedi görmezsen gel dedi bakalım hayırlısı

Kanda betaHcg’nin 5’in üstünde olması hamile olduğunuz anlamına gelir. İdrar testleri yanıltabilir ama kan asla yanıltmaz. İnşallah kan testinize yanlış bakılmıştır diyorum. Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊

Valla kızlar yoruldum artık oyuzden hiçbişey yapmıyorum ama bu ayın sonuna kadar adet olmazsam doktora gideceğim mide bulantısı dışında bütün belirtiler var özellikle kasiklarim ve belim çok ağrıyor bacaklarımda ağrıyor arada kramp giriyor hayirlisi üstüne fazla düşmüyorum ama böyle olupta bebiş bekleyen arkadaşlar lütfen yorumlarını bıraksınlar eger olursa 2. Bebişim olucak 3.5 yaşında oğlum var allahın izniyle birtanede kız istiyorum. Ilk çocuğumda bu kadar uğraşmamıştım takip falan olayı olmamıştı evlendikten 1 ay sonra oğluma hamile kalmıştım oyuzden hiç umursamayın bianda olur insallah

Valla kızlar yoruldum artık oyuzden hiçbişey yapmıyorum ama bu ayın sonuna kadar adet olmazsam doktora gideceğim mide bulantısı dışında bütün belirtiler var özellikle kasiklarim ve belim çok ağrıyor bacaklarımda ağrıyor arada kramp giriyor hayirlisi üstüne fazla düşmüyorum ama böyle olupta bebiş bekleyen arkadaşlar lütfen yorumlarını bıraksınlar eger olursa 2. Bebişim olucak 3.5 yaşında oğlum var allahın izniyle birtanede kız istiyorum. Ilk çocuğumda bu kadar uğraşmamıştım takip falan olayı olmamıştı evlendikten 1 ay sonra oğluma hamile kalmıştım oyuzden hiç umursamayın bianda olur insallah
Evet çok umursuyor çok kafaya takıyoruz ilaç bitince inşallah regl olursam hiç takmıcam yoksa kafayı yicez artık 🥰

Back
X