hamielikte depresyon ilacı kullanan var mı?

kullanmıorum bence kullanılmaz da zaten ama çok ihtiyacım var öyle bir imkan olsa kullanırdım

canım kullanılmıyor diye biliyorum ben gecenlerde bi bitkisel şurup kullandım bi o kullanılıyomuş galiba bana hiçbi etkisi olmadı kullanmıyorum artık

bazı sitelere girdim de kullanılabilen ilaçlar varmış ama doktor kullanma dedi yarın bir daha sorcam ama gerek k.almaması için dua edicem

canım hangi tur depresandan bahsediyorsun ,birçok turu var cunki.Mesela diazem turu ilaçlar bazen kısa süreliğine kullanıulabiliyor sakinleştirmek için.Hatta prozac turude çok mecbursa kullanan var.en iyisini doktor bilir zaten ama kullanmamak en iyisi çok gerekli değilse.Benimde anksiyete ilacı kullanmam lazım ama hamile olduğum için alamıyorum.Görsen nasıl zor geçiyor hamileliğim (

............................................................

SSRI grubu kullanan var mı? Prozac türevleri? ben mecburen başladım kullanmaya bugün ama bir yandan da korkuyorum..

aynıyımm aynıyımmmmm offffff offf ALLAHH YARDIMCIMIZ OLSUNN gerekirse veririm dedi piskiyatrimm 12 hafta oldu ilk bir ayy çok zorduu şimdidee kötyüm ama idare edebilecek şekildeee çarpıntı enn kötüsü dee gögsüme gelnn oo sıkıntııı bi dogursam başlıycam ilaçlarıma yenidenn elim ayagım kesilio sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…