Çatlaklar Hametan, madecassol ve catlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
internette arastırdıgıma gore hametanda catlaklar icin bir cozum olarak goruluyor tavsiye eden cok fazla bende hametan madecassol ve bepanthaneni hergun karıstırıp surmeye baslıycam bepanthane yerine Acnelyse yazmıs bir kac yer ama cogu kisi yazın kullanılmayacagını ve tahris ettigini soyleyince ondan vazgectim..bakalım nasıl sonuclar alıcam meraktayım hametan ve madecassolu doktor yazıyor haberiniz olsun

inşallah guzel yorumlarınla donersın topıge.sızın catlaklarınız kac yıllıklar sedef rengındelermı yoksa kırmızı mı? bunlarıda ogrenebılırmıyız

bnm tam olarak ne kadarlık bilmiyorum acıkcası farkedeli 4-5 sene oldu ama kilo alıp verdim ben hızlı bir sekilde ondan olustu sanırım beyaz renkteler insallah birazda olsa fark olur

off gwen benimkilerde çok sıkıyor canımı özellikle kalçamın köşelerinde ve diz kapağımda var
eğer işe yararsa mutlaka denerim bende
şu kahve limon karışımına ne diyosun

off gwen benimkilerde çok sıkıyor canımı özellikle kalçamın köşelerinde ve diz kapağımda var
eğer işe yararsa mutlaka denerim bende
şu kahve limon karışımına ne diyosun

kahve limonu denedim ben cok farketmedi belkide surekli yapsaydım olurdu bilemem ama simdilik su kremleri deniyim dedim umarım ise yarar

şu mavi tüpte benim yanıklara kullandığım yanık kremi hametan kremimden mi bahsediyorsun

evet cnm ondan bahsediyorumnette arastırdım cok bahsediliyor ben suan icin hametan ve madecassolu karıstırıp suruyorum haftada iki defada zeytinyagıyla masaj yapıcam bakalım kendimce uydurdum bişiler

evet cnm ondan bahsediyorumnette arastırdım cok bahsediliyor ben suan icin hametan ve madecassolu karıstırıp suruyorum haftada iki defada zeytinyagıyla masaj yapıcam bakalım kendimce uydurdum bişiler

ayy kız işe yarasa bana da söyle bende çatlaklarıma kullanırım ya olur mu
yalnız bepanthen tüylenme yapıyormuş onun yerine nette ki tarife birebir uuy Acnelyse mi ne o varya ondan kullan

benimde çatlaklarım var hemde kaç yıllık oo...çalıştığım yerdeki dermatoloji profesörüne sordum yapılacak birşey olmadığını söyledi..dermoroller diye birşey çıkmış dedim biraz azaltabilir ama onun kolajen serumu var 500 küsür fiyatı gözden çıkarırısan geçirmesede azaltır dedi..ben ömür boyu bunlardaan kurtulamayacağıma inandım ama hala bi ümit bu foruma uğruyorum belki vardır bişey diye:)

gvencım bubahsettıgın kremler eger soyucu kremlerse hemen uzak dur derım .

ben de expıgment Acnelyse madecassol uclusunu kullanmıstım .soyucu kremler oldugundan

ve amac zaten derıyı soymak oldugundan ,ılk baslar da soyulmayı hıc sorun etmedım .

ama gun ıcerısın de derım oyle bı soyulduk kı dokunamaıyordum agrıdan

kıpkırmızı olmustu .kullanmayı bıraktım ıyılesmesını bekledım .

evet ıyılestı ama ,soyulan bolgem kahverengı leke seklın de kaldı

kas yapayım derken goz cıkardım resmen :2:

yok cnm soyulma olmadı simdiye kdr 4-5 gundur kullanıyorum bende zaten ama yumusaklık veriyor cilde tabş zamanla cıkar ise yarayıp yaramadıgı

geçen sene hametan,madecassol ve acnelyse üçlüsünü karıştırıp sürüyordum diz kapağımın arkasındaki çatlaklara,gözle görülür azalma olduğunu farketmiştim,ama sürekli krem sürmeyi sevmeyen ben yarıda kestim tedaviyi,acnelyse'i diğerlerine göre biraz daha az sürmek gerekiyo,kızarttığı doğru,ama bende acı olmamıştı,şu aralar da excipial lipo'yu kullanıyorum,cildiyeci tavsiye etmişti,deneyebilirsin,hem zeytinyağı gibi vıcık vıcık da olmaz,alıştım artık ben çatlaklara yaa ne yapayım,tamamen geçer diyene rastlamadım,hamile olduğum için çatlaklarım daha da artmasın diye kullanıyorum onu da,yoksa sürmem

5 gündür medacassol kullanıyorum tek başına ve çok etkili bir krem gerçekten derin olan sedef rengi çatlaklarım silinikleşti ve derinliği azaldı baya kullanmaya devam edeceğim bu fikri verdiğiniz için kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…