Hamburg'ta yaşayan arkadaşlar!!!Acil Yardım Lütfen!!!!

nally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1
0
51
Merhaba arkadaşlar!Ben İzmir Adliyesinde yeminli adli tercümanım.Ailem Hamburg'ta yaşıyor.12 yaşındaki kızım Hamburg'a teyzesinin yanına gidecek tatil için ( daha önce 2 defa gitti) Ancak bu defa Hamburg'ta yaşayan ,hemşire olan ve şu anda "Erziehungurlaub" ta bulunan kızkardeşimin "Verpflichtungserklaerung" için geliri yeterli gelmediği için,kızımın Almanya vizesi için gereken "Verpflichtungerklaerung" yani "Davetiye"si yetkili "Ortsamt'tan" alınamadı.Kaldi ki biz burada gereken bütün teminatları İzmir Alman Başkonsolosluğuna sunduk.Kızımın babası şirket sahibi ve ben yemini tercümanın.Ancak bunlara rağmen sizlerinde bildiği gibi "Verpflichtungserklaerung"gerekiyor...
Benim sizlerden ricam, Almanya-Hamburg'ta yaşayan hemşire kızkardeşim ile irtibata geçebilecek ve kızım için gereken davetiye ile ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı acaba???
Özelden kızkardeşimin telefon numarasını verebilirim.Kızkardeşim Hamburg-Horn'da oturuyor.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.:Saruboceq: