Ben erkek atkisi örmek istiyorum ama hic bir yetenegim yok yani ilk kez örecegim. siyah veya gri rengini kullanmak istiyorum veya ikisini karar veremedim daha, begendigim 4 model var ama hangisini secsem bunuda bilmiyorum, bi bakip siz en cok hangisini begendiginizi yazabilirmisiniz??? ve örgünün isimlerini bilenler varsa bunuda yazin lütfen.
Bu arada isimleride yazin demişsin simdi farkettim. Birinci ve ucuncu lastik orgu. Birinci 3 ters 3 duz kalin lastik, 3. Ise bi ters bi duz ince lastik. 4. Resim selanige benziyor . 2.yi bende bilmimm:-D
aayy nere gitti kiz o up uzun yorumun ama cok saol yorumun icin aslinda kazak örmeyi düsünüyordum ama zor olur diye düsündüm yeni baslayan biri icin atkiyla baslamak istedim, lastik örgüyü googledan arastirip yapilisini ögrenecegim insallah, birde o sis numaralarini yazsan tekrardan?
Bu arada isimleride yazin demişsin simdi farkettim. Birinci ve ucuncu lastik orgu. Birinci 3 ters 3 duz kalin lastik, 3. Ise bi ters bi duz ince lastik. 4. Resim selanige benziyor . 2.yi bende bilmimm:-D
:))))) ay ben atkı örmüştüm ve de ayrıldımmm şimdi bütün suç o hain atkıda mı yani :)) şaka bi yana o zaman iyi ki de örmüşüm o atkıyı kurtuluşum olmuşşş
:))))) ay ben atkı örmüştüm ve de ayrıldımmm şimdi bütün suç o hain atkıda mı yani :)) şaka bi yana o zaman iyi ki de örmüşüm o atkıyı kurtuluşum olmuşşş