• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Hamaratli hanimlar yardim edin lütfen

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Ben erkek atkisi örmek istiyorum ama hic bir yetenegim yok yani ilk kez örecegim. siyah veya gri rengini kullanmak istiyorum veya ikisini karar veremedim daha, begendigim 4 model var ama hangisini secsem bunuda bilmiyorum, bi bakip siz en cok hangisini begendiginizi yazabilirmisiniz??? ve örgünün isimlerini bilenler varsa bunuda yazin lütfen.

Eklentiler

• $Örgü-Erkek-Atký-Bere-Modelleri-1.jpg
    $Örgü-Erkek-Atký-Bere-Modelleri-1.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 212
  • $Gri-erkek-atký-bere-eldiven-takýmý-modeli.jpg
    $Gri-erkek-atký-bere-eldiven-takýmý-modeli.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 1.165
  • $farkli erkek atki.jpg
    $farkli erkek atki.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 258
  • $Erkek-Örgü-Atký-Modelleri.jpg
    $Erkek-Örgü-Atký-Modelleri.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 1.223
Edit: simdi bida baktimda sonuncu sanirim selanik haberin olsun....

Son düzenleme:
Geçen atkı örmenin ayrılık getirdiğine dair bir konu okumuştum kk'da..:ssz: Görünce çok gülmüştüm..

Birden atkıları bereleri görünce o geldi aklıma ..:ssz:

İlk ve sonuncu olanı beğendim...

Bu arada isimleride yazin demişsin simdi farkettim. Birinci ve ucuncu lastik orgu. Birinci 3 ters 3 duz kalin lastik, 3. Ise bi ters bi duz ince lastik. 4. Resim selanige benziyor . 2.yi bende bilmimm:-D

Edit: simdi bida baktimda sonuncu sanirim selanik haberin olsun....

aayy nere gitti kiz o up uzun yorumun :D ama cok saol yorumun icin :D aslinda kazak örmeyi düsünüyordum ama zor olur diye düsündüm yeni baslayan biri icin atkiyla baslamak istedim, lastik örgüyü googledan arastirip yapilisini ögrenecegim insallah, birde o sis numaralarini yazsan tekrardan? :D

Geçen atkı örmenin ayrılık getirdiğine dair bir konu okumuştum kk'da..:ssz: Görünce çok gülmüştüm..

kim uydurdu acaba, bende pek inanmiyorum :)

tsk ederim :)

:))))) ay ben atkı örmüştüm ve de ayrıldımmm şimdi bütün suç o hain atkıda mı yani :)) şaka bi yana o zaman iyi ki de örmüşüm o atkıyı kurtuluşum olmuşşş ;)

Back