hamarat kizlar ben bisey denedim ama:( bi el atin

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar ben bi yaramazlik yaptim galiba:(
Hani onceden beyazlari makineye atarken daha beyaz olsunlar diye kosla oxi toz koyuyordum . Sanki daha beyaZ yapiyodu
Bugun bi baktim bitmis :( bende zaten iki parca biseyde deneyeyim dedim veeee beyazlara ozel deterjanin yaninda domestos kullandim :)))))))
Hala donuyolar makinede :)))))))
Beceriksiz diyebilirsiniz ama yeni yeni ogreniyorum bi tavsiyeniz fln var mi

Hani onceden beyazlari makineye atarken daha beyaz olsunlar diye kosla oxi toz koyuyordum . Sanki daha beyaZ yapiyodu
Bugun bi baktim bitmis :( bende zaten iki parca biseyde deneyeyim dedim veeee beyazlara ozel deterjanin yaninda domestos kullandim :)))))))

hepsı beyazsa bır sey olmaz

Beyazlarda kullanmışsın, ne olacak ki? Ben hep koyuyorum.. Çamaşır suyu hastalığı var sanırım bende. Ben bulaşık makineme bile sıkarım biraz, ağır yağlı birşeyler yıkıyorsam

[MENTION][/MENTION]
Beyazlarda kullanmışsın, ne olacak ki? Ben hep koyuyorum.. Çamaşır suyu hastalığı var sanırım bende. Ben bulaşık makineme bile sıkarım biraz, ağır yağlı birşeyler yıkıyorsam

bulasık makınasında cok kullanma bende ole yapıyordumda baya zararlıymıs
uc ayda bir bır saat catal kasık suya bırakıyorum

[MENTION][/MENTION]

bulasık makınasında cok kullanma bende ole yapıyordumda baya zararlıymıs
uc ayda bir bır saat catal kasık suya bırakıyorum

Öyle miymiş :26: Ama çok ağır kirli, yağlı şeyler yıkadığımda içime sinmiyor sanki kokuları gitmiyormuş gibi hissediyorum :( O yüzden sıkıyordum.. Zararlıysa, yapmayacağım mecbur :))

Son düzenleme:
ben beyazlarda domestos koyuyorum hç bişey olmuyorr korkma bişey olmaz...kızlar tv de limon suyuna yatırın bardaklarınızı suya limon suyu dökecekmişiz bardklar bir gece bklesin pırıl pırıl olur demiştii bir adam ismini unuttum da.....

Son düzenleme:
Ya kizlar bende bisey duydum tv de bi uzman mi ne soyluyodu
Bulasik makinesini iki ayda bir fln sadece sirke koyup bos calistirin diyodu

oda olabılır ama bos calıstırmak ıcın deterjanlar var onlar cok ıyı ,sırke bı tek parlamasını saglıyor benım bıldıgım

Öyle miymiş :26: Ama çok ağır kirli, yağlı şeyler yıkadığımda içime sinmiyor sanki kokuları gitmiyormuş gibi hissediyorum :( O yüzden sıkıyordum.. Zararlıysa, yapmayacağım mecbur :))

bende azıcık elımde yıkayıp suya dokundurup makınaya koyuyorum

cok kullanmak metal oldugu ıcın agız yoluylamı ne vucutta metal bişiyinimi ne artıyormus sen az kullan
ben sbah yumurtada bardakları yıkarken koyuyorm yumurta seyı cıkmıyor cunku

Peki beyazlara koydugum domestos un faydasi nedir kizlar
Daha mi beyaZ OLuyo
Yoksa mikrop fln mi kiriyo

mıkrop kırıyor der annanem
daha beyaz oluyor fılan
ama hep kullanırsan elbiseler çürüyor beyazlarda benim renkli ıc camasırlarımda hafıf rengi döndü soldu

bende azıcık elımde yıkayıp suya dokundurup makınaya koyuyorum

cok kullanmak metal oldugu ıcın agız yoluylamı ne vucutta metal bişiyinimi ne artıyormus sen az kullan
ben sbah yumurtada bardakları yıkarken koyuyorm yumurta seyı cıkmıyor cunku

Aynen yumurta ! Neyse sağol bilgilendirdiğin için :) Bi çözümüne bakacağım :)

Ayda bir kere bulaşık makinesini boş çalıştır içine marketlerde satılan küçük paket deterjanlar var onlardan al koy kireçe karşı diye yazıyor zaten üzerinde.

Bende çamaşır suyu yapıyordum ama şimdi içine sirke sıkıyorum..

Bende çamaşır suyu yapıyordum ama şimdi içine sirke sıkıyorum..

Aa evet sirke de oalbilir kokuları alıyor, zaten çamaşırlara da yumuşatıcı yerine sirke dökün diyorlar, kokusu kalmıyormuş hem de çamaşırlar yumuşacık oluyormuş. Sanırım, özellikle bebeğim dünyaya gelmeden bu zararlı alışkanlıklarımı bırakmam lazım :) Doğal şeyler tercih edeceğim onlar yerine

Aa evet sirke de oalbilir kokuları alıyor, zaten çamaşırlara da yumuşatıcı yerine sirke dökün diyorlar, kokusu kalmıyormuş hem de çamaşırlar yumuşacık oluyormuş. Sanırım, özellikle bebeğim dünyaya gelmeden bu zararlı alışkanlıklarımı bırakmam lazım :) Doğal şeyler tercih edeceğim onlar yerine

Yanlis olmasın canım bulasik makinası icin dedim ben..bebek olunca ne kadar güvenli bilmem ama dalinin ürünleri oluyor..

Back