Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
YEPYENİ BİR HAYAT!!!!!
Kayıtlı Üye
Bir kaç yaz önce bır ceket modası vardı.bende nerdeyse her renk almıssım.artık işte bıle cogu gun onemlı bır gorusmem yoksa spor gıyınıyorum.ama bu ceketler pek bı klasık kalıyo.
bır cogunu dagıttım ama kıyamadıklarım var.şimdi ben bunlerı yenıden degerlemek ıstıyorum.baskı seklınde boyamalar gordum.işlemeler falaan sımdı sızden yardım ıstıyorum.sade bır keten ceket nasıl spor bır hale getırılır.eger varsa sızınde boyle seylerınız gelın burda degerlendırelım.
bir arkadars Ataturkun ımzasını tısortune yapmıstı nasıl yaptı acaba beyaz bı ceketın yakasına oyle bısey yapsakCADIARZU hadı hanımlar beraber bıseyler yapalım
keten ceketin sırt kısmına siyah beyaz yani kara kalem çalışması gibi sert bakışlı bir erkek resmi neden olmasın hep eski kadınların yüzleri vardır bluzlarda.başka bir öneri iğneoyası,dantel gibi örgülerle çok sevdiğin bir küçük model örüp monte edebilirsin.çok çılgınlık istiyorsan sevgilininin kendinin veya çocuğunun yeğenin de olabilir neden parmak boyası yapmasın ceketine.Veya renk renk artık kumaşlardan neden ceketinin bir yerine gökkuşağı yapılmasın
www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
kumaş üzerine sıcak baskı uygulayan yerler var ,gençler sevdiği sanatçıların resimlerini bastırıyorlar tişörtlere oralarda yaptırabilirsin
birde ceketlerin resmini koyarsan daha rahat fikir verebiliriz sanırım :)