Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamamotu kullanan var mı aranız da kokusu çok kötü diyorlar ama azaltıyormuş tüyleri almayı kullanmayı düşünüyorum ama bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
hamamotu kullanan var mı aranız da kokusu çok kötü diyorlar ama azaltıyormuş tüyleri almayı kullanmayı düşünüyorum ama bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
Bizde hamamtozU deriz evet berbat kokuyor ama kokmayan gul aromali olanlar var o kokanlar en agirlari annem kullandi 5 6 ayda suan bir tane kil tug yok vucudunda kalmadi hepsini döktü ayda 1 kez sürüyor bence bünye ye gore degisiyor o
evet degısıyor ama denemnın zaraı yok tabi bende bir süre kullandım bikini bölgesne jılet yüzünden 2 tane kıl cıkan yerleri falan bayagı azalttı donguleri azalattı ama tabı alıskanlık jılete gerı döndüm
Jiletten bir farkı yok .
Kokusu çok kötüdür cidden .
Hamamda bu tozu kullanan bayanların zehirlenip vefat ettiği haberini görmüştüm birkaç sene önce .
Dikkatli olmak lazım .
Jiletten bir farkı yok .
Kokusu çok kötüdür cidden .
Hamamda bu tozu kullanan bayanların zehirlenip vefat ettiği haberini görmüştüm birkaç sene önce .
Dikkatli olmak lazım .