• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamamotu zararlı mı ?

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
hamamotu kullanan var mı aranız da kokusu çok kötü diyorlar ama azaltıyormuş tüyleri almayı kullanmayı düşünüyorum ama bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
hamamotu kullanan var mı aranız da kokusu çok kötü diyorlar ama azaltıyormuş tüyleri almayı kullanmayı düşünüyorum ama bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

bizim burda hamam tozu olarak geçiyor. azaltmıyor tam tersi jilet değmiş gibi çıkarıyor üstelik bugün alsan yarın hemen çıkıyor

Bizde hamamtozU deriz evet berbat kokuyor ama kokmayan gul aromali olanlar var o kokanlar en agirlari annem kullandi 5 6 ayda suan bir tane kil tug yok vucudunda kalmadi hepsini döktü ayda 1 kez sürüyor bence bünye ye gore degisiyor o

ozaman cilde göre değişiyor bu

evet degısıyor ama denemnın zaraı yok tabi bende bir süre kullandım bikini bölgesne jılet yüzünden 2 tane kıl cıkan yerleri falan bayagı azalttı donguleri azalattı ama tabı alıskanlık jılete gerı döndüm

Jiletten bir farkı yok .
Kokusu çok kötüdür cidden .
Hamamda bu tozu kullanan bayanların zehirlenip vefat ettiği haberini görmüştüm birkaç sene önce .
Dikkatli olmak lazım .

Back
X