Merhaba arkadaşlar, size iki konuda danışmak istiyorummm ana başta durumu anlatayım. Babam iş yerinden eve bir fırın getirdi ve malesef dükkanda hamamböceği olduğu gerçeğini unutmuşuz. Dün getirdi sabah kalkınca ne görelim iki hamamböceği hemen fırını çıkardık balkona mutfak dolaplarının altına kadar temizledik ilaç sıktık(raidin altın rengi kutusu), detanında hamamböceği yemlerinden koyduk. Tezgaha falanda pudra şekerli karbonat döktük böcekler yiyip yok olsunlar diye. Gelelim şimdi ilk soruma; biz her yeri hallettik fakat eve ait olan ankastre fırını yerinden cıkaramadık, içine böcek ilacıda sıkmadık ve biraz önce bi baktım büyük hamam böceği ordaaa hemde fırının kapağına girdi o kadar tuzağa ilaca ayakta kalmış. Bu arada gördüğümüz tek büyük o kalan böcekler çooook küçük karınca kadar. Sizce ne yapalım başka bir çözümünüz var mı? İkinci sorumda, babamın getirdiği mini fırını balkonda bi güzel ilaçladım raid sıktım her deliğine ve içine(çok gözüm döndü). Çevresinede bi daire yaptım pudra şekeri+karbonattan, akşamüstü bakınca altın ölü küçük böcekler gördük. Biz bu fırını tamamen temizleyince kullansak sizce zararı olur mu? Yani cook ilaçladım acaba o kimyasal kalır mıı? Umarım cevap verirsiniz sırf bunun için üyrlik açtımmmmm