• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamamböceği Sorunu

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar az önce banyomdan kocaman hamamböceği çıktı be benim aşırı derecede böcek fare fobim vardir. Gorur gormez çığlıklar atarak zar zor oldurdum :( ve suan koltuga çakıldım kaldım her yerimde bir seyler geziyor gibi oluyorum ve elim ayagim titriyor. Daha oncede uc kez hamamböceği cikti evimizden ve her çıkışında hamilelik falan demedim her yeri kırkladım ilaclar siktim köse bucaklara yok yok çıkıyor iste ve ben uyuyamiyorum daha önceki çıktığında her gece ruyamda hamamböceği istilasina ugradigim abuk subuk rüyalar gördüm. Bu gecede oyle olacak eminin. Boyle bir sorun yasayip kesin çözüm bulan var mi ?

Ayyy çok kötü oldum. Sanki şu an benimde üstümde geziyorlar.

Hamamböceği evinize başka bir yerden geliyordur büyük ihtimalle. Geldiği yeri ilaçlamak kesin çözüm olur. Bizim bütün apartmana bir bodrum dairesinden geliyordu. Hem bütün evleri hem de bodrumu güzelce ilaçladık sonra bir tane bile görmedik.

Konuştukça kötü oluyorum ama giderden falan da gelebiliyormuş bu böcekler. Giderlerin kapakları takılı olsun. Klozetin kapağını hep kapalı tutun. Klozetten geliyor mu bilmiyorum ama kapalı olunca daha güvende gibi hissediyorum. Bir de komşularınıza da sorun aynı sorun var mı diye. Belki oradan yola çıkarak nereden geldiklerini bulursunuz.

Ayyy çok kötü oldum. Sanki şu an benimde üstümde geziyorlar.

Hamamböceği evinize başka bir yerden geliyordur büyük ihtimalle. Geldiği yeri ilaçlamak kesin çözüm olur. Bizim bütün apartmana bir bodrum dairesinden geliyordu. Hem bütün evleri hem de bodrumu güzelce ilaçladık sonra bir tane bile görmedik.

Konuştukça kötü oluyorum ama giderden falan da gelebiliyormuş bu böcekler. Giderlerin kapakları takılı olsun. Klozetin kapağını hep kapalı tutun. Klozetten geliyor mu bilmiyorum ama kapalı olunca daha güvende gibi hissediyorum. Bir de komşularınıza da sorun aynı sorun var mı diye. Belki oradan yola çıkarak nereden geldiklerini bulursunuz.
Yoneticiyle konusayim ozaman baskalarinda da ayni sorun varsa ilaclatilsin herkeste kendi evini ilaclatsin ayrica. İnanir misiniz sacimdan bile huylandim ayagima sarj kablosu degdi ciglik cigliga yerimden sicradim yok boyle bir sey nefes alip verdikce tuylerim urperiyor :( birde bizim giderimiz kolaylikla cikiyor yani ayagimiz degse dus alirken yerinden oynuyor sanki ordan gelmis gibime geldi dediginiz gibi yapayim ortak ilaclatilsin yoksa ben kafayı yiyecegim

Ben çok çektim o böceklerden. İcon 10cs diye bir ilaç var, onu kullandım ama tek tük çıkmaya devam etti yine de. En sonunda evi ilaçlattım, birkaç saat evi kapalı tuttum bir daha da çok şükür sorun yaşamadım. İlaç işe yaramazsa tek çare evi tamamen ilaçlatmak.

Raidin dışı altın sarısı bir ilacı var , tüm köşelere sıkın. Olanların hepsi çıkıp çıktığı gibi ölüyor. Ben eski evimde bir kere yapmıştım. Sonra hiç görmedim.

Haşlanmış patates ezilip içerisine asit borik karıştırılarak böceğin olduğu yerlere birer parça bırakılacak. Yalnız bu geçici çözüm, apartımanın komple ilaçlanması ve fayans ile kabin arasında boşluk vs varsa o kısımlara silikon çekilmesi gerek.

Back
X