Hamam tozu duyanınız var mı ?

system

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
167
1
96
40
Kocaeli
Arkadaslar hamam tozu duyanınız var mı acaba sulandırıp tüylü bölgeye sürüp temızlıyomusun krem gibi çokta iyimiş zamanla azaltmada yapıyomuş

evet öyle kullanılıyor. ama çok kötü kokuyor ve kokusu uzun süre çıkmıyormuş. azaltma yapmıyomuş traş bıçağı gibi tüyü deri üstünden kırıyomuş sadece. etkili birşey olacağını sanmıyorum. traş bıçağının kullanılmadığı onun yerine kullanılan eski bir yöntem. diğer yöntemleri kullan. ağda zamanla hem azlatır hem daha uzun süre çıkmaz mesela. evet acı verici ama acıyı azaltacak kremler var. diğer başlıkları da incelemeni tavsiye ederim yerimseniben

hamam otu tozunu ben bacaklarıma ağdadan sonra sürüyorum. ama suyla değil limon suyuyla krem yapyorum. baya azaldı tüylerim diyebilirim. ama tüyler tamamen bitmeden kimseyi ümitlendirmek istemiyorum hemen alın sizde yapın demicem. ben etkisini görüyorum. tamamen tüy probleminden kurtulunca zaten herkese duyururum. çünkü karınca yumurtası yağı da başlarda fayda etti sonra eski haline döndü buda ona benzemesin. istersen marka vereyim NORA diye bişey aktardan alıyorum 2 ya da 3 lira sanırım fiyatı. diğerleri azaltmamıştı ben bu markayı beğendim. ama ağdadan sonra sürüyorum.

anlıyorum bende daha denemedım hamam tozunu bılgılenmek için açtım sayfayı baya bılgılendırdınde teşekkür ederım yazan herskese nora denıcem bende umarım bendede işe yarar kaydirigubbakcemile3

evet çok pis kokuyo bende parfümlü yazıyo ama yine de pis kokuyo annem git bunu sokakta sür evi kokutma dedi en son :)))))))))

kesinlikle kullanmanı tavsiye etmem iğrenç kokuyor ve permatikten farkı yok...ha onunla yapmışsın ha permetikle aynı şekilde çıkarıyor...

bence de kullanma derim. ağdayla almaya çalış. onun traş bıçağından farkı yok üstelik kötü kokuyo :sinifsinif:

pekı sende işe yaradı mı aldıktan sonra nekadar gec cıktı tüylerın?

geç çıkarma gibi bi özelliği yok normalde kaç günde çıkıyosa aynı sürede çıkıyo. bende sadece azalma oldu özellikle bilek kısmında tek tük çıkıyo ama tamamen bitmedi daha öncelerde de iki üç kere yaptım ama düzenli değil. son iki aydır yaapıyorum. bırakmıcam devam edicem.ağdadan sonra bacaklarımı sıcak suyla yıkıyorum sadece suyla. kuruluyorum iyice daha sonra krem kıvamındaki norayı sürüyorum yarım saat duruyo kurudğunda bembeyaz oluyo dökülmeye başlıyo zaten sonra soğuk suyla yıkıyorum. o gün banyo yapmıyorum sabun krem duş jeli vs. başka bişey değdirmiyorum.

cnm snein konunu görmedim bnde daha bugün konu açtım evt hamam tozu duydum kullandım ama tüy yok edio die bişi duymadım sadece mevcut tüyleri döktüğünü biliorum kullanımıda çok koly ve çokta ucuz

cnm snein konunu görmedim bnde daha bugün konu açtım evt hamam tozu duydum kullandım ama tüy yok edio die bişi duymadım sadece mevcut tüyleri döktüğünü biliorum kullanımıda çok koly ve çokta ucuz

canım tüyü aldıktan sonra jiletle aldıgın gibi cabuk mu cıkıyo yoksa daha uzun bı süre sonra mı? ben en cok bunu ögrenmek istiyorumda buradakı arkadaslardan

canım tüyü aldıktan sonra jiletle aldıgın gibi cabuk mu cıkıyo yoksa daha uzun bı süre sonra mı? ben en cok bunu ögrenmek istiyorumda buradakı arkadaslardan

Bana sorarsan kesinlikle kullanma derim. Birincisi tüyleri yüzeysel alıyor çıkarken jilet gibi çıkıyor. yasakkelime İkincisi Vücutta leke bırakıyor. Üçüncüsü yapacaksan bile genital bölgene kesinlikle sürme. Kesinlikle yakıcı ve zararlı bir etkisi var.

sagol senın yorumuna bakarsam gercekten kullanmam gerekıyo ilgine teşekkür ederıma.s.jiletin aldıgı gıbı vede cıkısıda öyleyse bıde yakıyosa evet kullanmayayım şakkıdı

Bu otun diğer adı zırnıktır, hani cimri insanlar için zırnık koklatmaz derler ya işte o zırnık bu zırnık :) Bende ağdadan sonra limonla karıştırıp sürüyorum gerçektende tüyleri azaltıyor yani o karınca yumurtası yağından sonra iyi geldi...Bu arada bir arkadaş leke yapıyor demiş ama tam tersi lekeleri açıyor bu ot tabii bu yoruma bakıp leke için kullanmaya kalkmayın çünkü kendisi bir asit türevidir:)

arkadaşlar bende kullanıyorum
hemen tüyleri yok etmesini beklemeyin1 defada
bikaç ay kullanırsanız daha etkili sonuç alırsınız
1 yemek kaşığı zırnıkla 2 kaşık kireci karıştırıp macun kıvamına getirin
yarım saat beklesin
eğer daha iyi sonuç almak istiyosanız biraz uzun süre bekleyin
uzun dediğim tabi kılları tutup bakın kopuyosa tamamdıryerimseniben

Son düzenleme:
ya ne pis kokulu birşe o bee babannemden duymuştum ben hatta babannem hep onu kullanırmış bende merak ederdim neden bukadar iğrenç kokuyor babannemin banyosu diye deneyince anladım ve kesinlikle azalma yok babannem 40 yıldır kullanıyo ama hala fırça gibi tüyleri var yani jilet kullanın daha iyilmaz:

evet ananemin genç ken kullandığı bir kremmiş.bu uygulamadan sonra tüyleri jiletle alınmış gibi fışkırmış ben tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…