Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamam otu tozunu ben bacaklarıma ağdadan sonra sürüyorum. ama suyla değil limon suyuyla krem yapyorum. baya azaldı tüylerim diyebilirim. ama tüyler tamamen bitmeden kimseyi ümitlendirmek istemiyorum hemen alın sizde yapın demicem. ben etkisini görüyorum. tamamen tüy probleminden kurtulunca zaten herkese duyururum. çünkü karınca yumurtası yağı da başlarda fayda etti sonra eski haline döndü buda ona benzemesin. istersen marka vereyim NORA diye bişey aktardan alıyorum 2 ya da 3 lira sanırım fiyatı. diğerleri azaltmamıştı ben bu markayı beğendim. ama ağdadan sonra sürüyorum.
evet çok pis kokuyo bende parfümlü yazıyo ama yine de pis kokuyo annem git bunu sokakta sür evi kokutma dedi en son :)))))))))
pekı sende işe yaradı mı aldıktan sonra nekadar gec cıktı tüylerın?
cnm snein konunu görmedim bnde daha bugün konu açtım evt hamam tozu duydum kullandım ama tüy yok edio die bişi duymadım sadece mevcut tüyleri döktüğünü biliorum kullanımıda çok koly ve çokta ucuz
canım tüyü aldıktan sonra jiletle aldıgın gibi cabuk mu cıkıyo yoksa daha uzun bı süre sonra mı? ben en cok bunu ögrenmek istiyorumda buradakı arkadaslardan
Bana sorarsan kesinlikle kullanma derim. Birincisi tüyleri yüzeysel alıyor çıkarken jilet gibi çıkıyor. yasakkelime İkincisi Vücutta leke bırakıyor. Üçüncüsü yapacaksan bile genital bölgene kesinlikle sürme. Kesinlikle yakıcı ve zararlı bir etkisi var.