hamam tozu die bişi duydunuzmu?

Y

yenik

Ziyaretçi
:dance:kızlar hamam tozu die bişi duymuş annem almış tüy dökücü krem gibi ayrıca çok ucuz diğer tüy dökücü ürünler gibi deil iki üç kaşık bi kaba koyup içine azıcık su döküp krem halini alcak şekilde yapıp bölgeye uyguluoruz 4dk bekletiyoruz sonre tüyünüzü tuttunuzda elinize gelio zaten hem ucuz hem uygularken çok beklemiyoruz tekrar tüy çıakrıo mu evt tabikide tüy azaltıcı ya da yok edici deil sadece blgedeki tüyleri döküo aktarda satılıo 2 liraymış burda belki işinize yarar :KK66:

ismi tam olarak hamam tozumu? elinize geliyo dediğine göre jilet gibi yapmasın :):kedi: tam olarak anlatırmısın. bu kadar kolaysa okadar acıyı niye çekelim yahu zemuszemus

evt hamam tozu adı yani halk arasında öle kücük bi kutuda satılıo bnde dün denedm cnm :S evt jilet gibi yapıyo konuyu açtım ama anlattıkları gibi değil bnde kökünden alıo sanıodum ha jilet ha bu aynısı yani bi fark yok :KK66:

anam bacım hangi devirdeyiz etmeyın eylemeyın o b.ktan kokusunu çektiginize degmez tüy dökücünün yaptıgı etkiden başka bir işe de yaramazzz

offf kızlaaarr sakın diim kullanmayın..bi kere kesinlikle jilet etkisi yapıo...tozu kullandıktan sonra cilt acaip yumuşak oluo ama 1 gün sonr aemin olun böle düşünmüosunuz...ve evden çıkmak bilmeyen iğrenç kokusuda cabası...üstelik bende felaket sivilcelenme yapmıştı..bacaklarım falan felaket olmuştu...
ha ben illa yapıcam diosanız kesinlikle karışımı elinizle sürmeyin aksi takdirde parmaklarınız yanıo ve benim gibi hastanelik oluosunuz...
ve ve ve vücuda sürdükten sonra hafif acı olmaya başladıktan sonra yani sinek ısırıgı gibi bi acı olmaya başladıktan sonra hemn durulayın...allah korusun vücudunuz yanar...

bende kullanmıştım çok kötü kokuyor yaa. jiletten farkı yok sadece biryerinizi kesmeden temizlemiş oluyorsunuz :) ama buda biraz yakıyor.

jiletten farkı yok ayrıca kokusuda çok berbat. gereğinden 2 dk fazla beklese cilt tahriş oluyo. hiç tavsiye etmem.

ben çok uzun vadede kullandım sıkıştıkça sürüodum ama tövbe ettm artık gerçekden çok çoğalttı bi delkden 3 kıl birden fışkırıodu en iisi bi ağdayıya gitmek kışın 2 ayda bir yazın ayda 1 tmmdır cillop gibi olur 10 dk acı çekersn ama tertemz olursunkaydirigubbakcemile2

X