Hamam otu sayesinde tüylerde azalma.....

skocaili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
351
19
118
Sakarya
merhaba kızlar ben son 6 aydır hamam otu kullanıyorum evet kokusu çok kötü ama ben memnun kaldım baldırlarımda ve kollarımda olan tüyler artık çıkmıyor nasıl alacagımı şaşırırdım kullandıkça göreceksiniz cılız kıl kökleri artık çıkmıyor kalınlarda seyrekleşiyor ve cılızlıyor hem ekonomik hemde zamandan tasarruf ben genital böygemede kullanıyorum bikini bölgesi tamamen bitti ayda 1 defa yapmam yeterli oluyor aktarlarda 1 liralık paket halinde satılıyor ve bacaklar kollar genital böyle kol altı yanı tüm vucuda yetiyor...
aldıgınız hamam otunu suyla boza kıvamına getiriyorsunuz kullanacagınız bölgeye bir çubuk yardımıyla ince bir tabaka halinde sürüyorsunuz biraz yanacaktır yanmadıgı takdirde kıllar yanmamıştır çok uzun süre ciltte tutmadan yıkıyoruz yıkayınca biraz siyahlık kalıyor ama bir lif yardımıyla cildinizi yıkarsanız oda kalboluyor...
umarım yardımcı olabilmişimdir......

denemeye değer arkadaşım sağol sürdükten sonra ne kadar bekletiyosun

uzun süredir kullandıgım için artık zamanını anlıyabiliyorum ama ilk kullandıgım zaman yanma hissi biraz gecip sürdüğünüz yer renk degiştirdiği zaman yıkayabilirsiniz....

Hamilelik çok başka bi durum hormonlar değişik çalışıyor belki genital böygeye kullanmadan diğer bölgelerde deneyin mesela kollarınızda memlun kalırsanız deneyebilirsiniz bide biraz kötü kokuyor mideniz bulanabilir dikkatli olun...
bu arada adaşız ve umarım saglıklı bi bebeginiz olur....

canım ben bu yöntemden önce jilet kullanıyordum o yüzden kıl köklerim sertti ilk başlarda bu kadar gec çıkmıyordu ama şimdi seyrek oldukları için 1 ay bekliyorum senin tüy durumunu bilmediğim için net birşey söylemek yanlış olur....

Benim de tüylerim serttir canım bu hamam otunu kılları kökünden ağda ya da makine ile aldıktan sonra mı sürüyoruz jiletle aldığımız yere sürsek bir faydası olmaz dimi? Bir de benim cildim hassas yan etki yapar mı acaba? Ağda filan tüyleri alma işlemi bittikten hemen sonra mı uyugulayacağız? Ben sir ağdayla alıyorum mesela bacaklarımı aldıktan sonra sir ağdanın yağı ile ovmam gerekiyor ağda çıksın diye ondan sonra hamam otunu sürsem etkili olabilir mi acaba?

bu otu nasıl cesaret edip kullanıyorsunuz? deride kitle oluşmasına , zehirlenmelere hatta ölüme yol açabilen bir ot ..
hatta geçen senelerde kadınlar hamamda kullandıkları için hepsi zehirlenmiş bir kaçı ölmüştü..
bence tüy sorunları için bu kadar risk göze alınmaz..

canım bu ot kılları almak için agda kullanabiliyorsan bence gerek yok agda da tüyleri seyrekleştiriyor ben cekme işlemini yapamadıgım için hamam otunu kullanıyorum tüylü bölgelere sürüyorum 2-3 dk içinde yıkıyorum biraz kötü kokuyor ama benim işime yaradı kıl köklerim zayıfladı umarım yardımcı olabilmişimdir...

canım uyarıların için teşekkür ederim ama kapalı ortamlarda sürmüyorum ölen insanlar hamamın içinde yapmışlardı ama dikkatlı kullanılması gereken bir ot tabiki......

Bende çok tüylüyüm , özellikle kilolu olduğum için baldırlarımı kökünden alınan yöntemlerden uygulayamıyorum
Hemde arka kısmı alamıyordum.Bu sebeple yaklaşık 2 Sene önce hamam otuyla tanıştım , çok memnun kaldım.
Öyle sanıldığı gibi tüyleri sert çıkarmıyor, kullanmasını bilmek lazım
Birde aktarlarda satılan her paket birbirini tutmuyor.Bazısı hiç almazken , bazısı çok yakıyor.
Dikkatli kullanmak lazım, asla genital bölge ve hassas bölgelere uygulamamak lazım
Uygun biçimde kullanıldığında özellikle bacaklar için ideal bir yöntem .
Kullanırken hazırda küçüklerinden plastik peynir kabı ve plastik ağda spatulası bulundurursanız çok iyi olur
Yaparken elinizi sürmeyin spatulayla karıştırın .kıvamı krem gibi olsun, fazla sulu olursa iyi sonuç alamazsınız
daha iyi sonuç almanız için tüy dökücü kremler gibi plastik ağda spatulasıyla da kazıyabilirsiniz.
Sonra arkadaşın dediği gibi güzelce sabunlanırsanız siyahlık filan da olmaz
Tek sorun kokusu , paketlerdekiler parfümlü oluyor. yaparken kokusunu hissetmiyorsunuz bir süre sonra alışıyorsunuz .

Son düzenleme:
bu yöntem bence çok tehlikeli bence dikkat edin...size tavsiyem şu olucak..limon suyuyla tuzu karıştırıp kılları kökünden aldıktan sonra sürün hem tüyleriniz seyrekleşicek hem de teninizde bir beyazlama olucaktır..yalnız bunu üç gün üst üste yapmanız lazım..şiddetle tavsiye ederim..

arkadaşlar hamam otunu uzun süre kullandım ancak daha sonra sağlık açısından çok zararlı olduğunu öğrendim kansere bile yol açabiliyormuş lütfen kullanmayın

ben br kere kullandım ama aynı jilet yapmış gbi çıkıo:\

korktum doğrusu, sağlıgımızdan önemli degil, kıllarda çıkıyosa çıksın napalım yani

ciddi mi??bende bir kere kullanmıştım ama bu derece zaralı bişey olduğunu tahmin etmemiştim..pamuk gibi temizliyor ama varsın pamuk gibi olması...zararlıysa kullanmak mantıksız..

hamam tozu çok pis çok iğrenç kokan bir ot.. kesinlikle hiçkimsenin dayanabilceği bi koku değil. lağımdan hiçbir farkı yok. denemeyin derim.

Vücuda ne zarar veriyor bilmiyorum ama eskiden kadınlar hep bunu kullanıyorlarmış. Ölme nedenleride kapalı alanda sürekli o kokuyu soludukları için. Ben ilk kolumda denemiştim. Ve 3 ay boyunca kolumda neredeyse hiç tüy çıkmadı. Pamuk gibiydi anlayacağınız. Fakat 2 hafta önce o azıcıklarıda alıyim iyice bitsin dedim. Uyguladım ama 1 haftada kökler çıkmaya başladı. İlkinde bu kadar iyiyken şimdi neden böyle oldu anlamadım. Arkadaşımda da aynısı oldu. acaba az mı beklettim yoksa kıvamımı tutturamadım bilmiyorum. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…