merhaba kızlar ben son 6 aydır hamam otu kullanıyorum evet kokusu çok kötü ama ben memnun kaldım baldırlarımda ve kollarımda olan tüyler artık çıkmıyor nasıl alacagımı şaşırırdım kullandıkça göreceksiniz cılız kıl kökleri artık çıkmıyor kalınlarda seyrekleşiyor ve cılızlıyor hem ekonomik hemde zamandan tasarruf ben genital böygemede kullanıyorum bikini bölgesi tamamen bitti ayda 1 defa yapmam yeterli oluyor aktarlarda 1 liralık paket halinde satılıyor ve bacaklar kollar genital böyle kol altı yanı tüm vucuda yetiyor...
aldıgınız hamam otunu suyla boza kıvamına getiriyorsunuz kullanacagınız bölgeye bir çubuk yardımıyla ince bir tabaka halinde sürüyorsunuz biraz yanacaktır yanmadıgı takdirde kıllar yanmamıştır çok uzun süre ciltte tutmadan yıkıyoruz yıkayınca biraz siyahlık kalıyor ama bir lif yardımıyla cildinizi yıkarsanız oda kalboluyor...
umarım yardımcı olabilmişimdir......
aldıgınız hamam otunu suyla boza kıvamına getiriyorsunuz kullanacagınız bölgeye bir çubuk yardımıyla ince bir tabaka halinde sürüyorsunuz biraz yanacaktır yanmadıgı takdirde kıllar yanmamıştır çok uzun süre ciltte tutmadan yıkıyoruz yıkayınca biraz siyahlık kalıyor ama bir lif yardımıyla cildinizi yıkarsanız oda kalboluyor...
umarım yardımcı olabilmişimdir......