Hamam otu kullanan var mı kızlar ?

denizciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
26
Yer
İstanbul
Bugün aktardan hamam otu aldım toz halinde kullanan faydasını gören varsa yardımcı olursa sevinirim ? bide her bölgede kullanıla biliyor mu? hamilelerın kullanmasında sakınca var mı?

Büyük bir suçluluk psikolojisi ile yazıyor ve itiraf ediyorum ki; Reklamda ve aktarda konuşan insanların yorumuna bu sefer inanmak istemişim ki inandım. ( bu arada bu insanlarımızın kendilerine inananları düşürdükleri hayalkırıklığı karşısındaki vicdani tutumlarını merak ediyorum)

(milleunenuits1 Valide Sultan Hamam otu yağı).
Sonuç: Genelleme yapmak istemem. Farklı tecrübeler edinmiş kişiler olabilir, ancak benim için sonuc -> Hayalkırıklığı

Son düzenleme:
Herkes aynı sonuç aliyor sanirim hayal kırıklığı.. bende aktardan koşarak aldım ama kullanmadan formda kullananlarin sonuçlarını okuyunca cesaret edip kullanamadim sanırım çöpe gidecek :(

Bugün aktardan hamam otu aldım toz halinde kullanan faydasını gören varsa yardımcı olursa sevinirim ? bide her bölgede kullanıla biliyor mu? hamilelerın kullanmasında sakınca var mı?
ben bunu lazerden once denemıstım satan aktadakı kadın genıtalde kullanma yumurtalıkta zararlı demıstı.ben bacakta denedım ıse yaramamıştı bende arkadaşım kollarnda kullandı o cok memnun aynı yerden aldık kısıye gore degsıyo sanırım.

ayy sakın kullanma o mereti ben bir defa denedim denemez olaydım :KK34:
jilet vurmuş gibi yapıyor yani kökten almıyor ve tüy kökünü kalınlaştırıyor maalesef ki

Back