• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceği (albino mu beyaz mı bilmiyorum) siyahınada defalarca denk geldim yardımmm:(

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
596
631
103
31
Gecenin bu saatinde uyuyamıyorum çünkü hamam böceği var:( siyahını gördüğüm yerde öldürüyorum bazen aylarca görmüyorum bazende 20 günde 1 denk geliyorum. Bugün orta boy sarımtırakmı diyim beyaz mı diyim albino mu diyim bi küçük yada orta boy hamam böceği gördüm koridorda. Öldürdüm 🤮 ilaçlatma yapamam çünkü 2 küçük oğlum var başka kalacak bir yerim yok ne yapmalıyım arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum acil

Öncelikle yapmanız gereken dip köşe her yeri güzelce temizlemek.Genelde mutfak boşluğundan giriyorlar.Mutfakta kesinlikle üstü açık yemek, kırıntı vs bırakma bunlarla besleniyorlar.Nemli ortamları çok severşer evini sık sık havalandır.Ayrıca çocuk bezi kokusunu seviyorlarmış o yüzden olabildiğince bezleri kapıdışına koy.Eczanelerde ve marketlerde jel şeklinde böcek ilaçları var ve çok etkililer onları alıp dolap altları,lavabo giderleri,ocak buzdolabı gibi eşyaların arkasına damlat.

Bayer firmasının k-othrine sc50 böcek ilacını sulandirip kullanmıştım çok işe yarıyor trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz

🥺yaaaa... nefret ederim çok tiksinirim. Oturduğumuz bı evde vardı, en son yatagimiza ayağımın dibine kadar gelmiş. Yorganı kaldırınca gördüm.

Nerden çıkıyorlar deyip duruyorum. Meğerse mutfak dolabına koyduğumuz, yemek tabakların olduğu koliye yuva yapmışlar. Yüzden fazla vardı.

Çaresi minik minik bı kağıdın üzerine damlatılan ilaç. Tüp şeklinde.

Öncelikle yapmanız gereken dip köşe her yeri güzelce temizlemek.Genelde mutfak boşluğundan giriyorlar.Mutfakta kesinlikle üstü açık yemek, kırıntı vs bırakma bunlarla besleniyorlar.Nemli ortamları çok severşer evini sık sık havalandır.Ayrıca çocuk bezi kokusunu seviyorlarmış o yüzden olabildiğince bezleri kapıdışına koy.Eczanelerde ve marketlerde jel şeklinde böcek ilaçları var ve çok etkililer onları alıp dolap altları,lavabo giderleri,ocak buzdolabı gibi eşyaların arkasına damlat.
Hergün temizliyorum evi mutfakta yemek kırıntı vs kalmıyor. Çocuklarda bezi bırakalı çok oldu mutfağım karanlık maalesef giderlerde eski açıklıklığı vardır neyle kapatsam acaba

🥺yaaaa... nefret ederim çok tiksinirim. Oturduğumuz bı evde vardı, en son yatagimiza ayağımın dibine kadar gelmiş. Yorganı kaldırınca gördüm.

Nerden çıkıyorlar deyip duruyorum. Meğerse mutfak dolabına koyduğumuz, yemek tabakların olduğu koliye yuva yapmışlar. Yüzden fazla vardı.

Çaresi minik minik bı kağıdın üzerine damlatılan ilaç. Tüp şeklinde.
Mutfak dolabı ile duvar arasında biraz boşluk var fakat ne eğilip bakalirim bede görünür dar birazda acaba oraya I yuva yaptılar :(

Gecenin bu saatinde uyuyamıyorum çünkü hamam böceği var:KK43: siyahını gördüğüm yerde öldürüyorum bazen aylarca görmüyorum bazende 20 günde 1 denk geliyorum. Bugün orta boy sarımtırakmı diyim beyaz mı diyim albino mu diyim bi küçük yada orta boy hamam böceği gördüm koridorda. Öldürdüm 🤮 ilaçlatma yapamam çünkü 2 küçük oğlum var başka kalacak bir yerim yok ne yapmalıyım arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum acil
Çocuklar var diye hamamböcekleriyle mi yaşıyorsunuz? Onların zararlarından haberiniz yok sanırım. Havalar daha kötülemeden profesyonel ilaçlatın evi, ennn fazla 1 gece otelde pansiyonda kalırsınız nolacak

Çocuklar var diye hamamböcekleriyle mi yaşıyorsunuz? Onların zararlarından haberiniz yok sanırım. Havalar daha kötülemeden profesyonel ilaçlatın evi, ennn fazla 1 gece otelde pansiyonda kalırsınız nolacak
Ya okuduğunuzu anlamamışsınız yada şu konuda bile yermek için yazmışsınız. İlaçlama için en az 48 eve giremezsiniz dedi ayrıca evet bazen olmayınca hiç olmuyor bir gece dahi kalacak bi bütçem yok. Ayrıca fazlasıyla titiz ve temiz birisiyim. Çocuklar var diyemi evde hamam böceği ile yaşıyorsunuz kısmı zorlama bi şekilde çarpıtmışsınız😅

Back