Şampuan ve Saç Kremleri Hamadi Saç Kremi ve Saç Serumu !!!

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.831
Bu ürünü yanında saç serumuyla beraber 4 yıl önce kadar şans eseri bir eczanede edinmiştim. İnanılmaz memnun kalmıştım. Yani bir saç kremi ve saç serumu bu kadar beklentilerin ötesinde sonuç verebilirdi. O zamanlar biraz kullandıktan sonra nedense bıraktım. Ara açıldıkça da kullanmadım. Sonrasında aklıma gelmiş bulundu. Bende dün aldım saç serumunu kullandım. Bu sabahta duş alıp saç kremini sürdüm saçlarıma. Ama dediğim gibi 4 yıl önce alınmış bir ürün.
Hemen yenilerini edineceğim ama bu elimdekileri bitirsem mi düşüncesi sardı aklımı. Zarar verir mi saçlarıma üzerinden bu kadar zaman geçtiği için ?
Ürünler şunlar ;
Belki ürünleri biliyorsunuzdur. Zamanı geçmişmidir diye sormama gerek yok sanırım. 4 yıl sonunda geçmiştir diye tahmin ediyorum. Üzerlerinde bir son kullanma tarihi yok ama. Saçlarıma zararı dokunur mu ?

Canım genelde bu tarz ürünlerin 12 ay gibi bi ömrü oluyor yani bilemedim ambalajın arkasında yazmıyormu nekadar sürede bitmesi gerektiği gibi..

Canım genelde bu tarz ürünlerin 12 ay gibi bi ömrü oluyor yani bilemedim ambalajın arkasında yazmıyormu nekadar sürede bitmesi gerektiği gibi..
Evirdim çevirdim bi baktım ama yazmıyor bir şey. Birazdan tekrar kullanacağım. Merak ettiğim şu ki zamanı geçince bi yarar sağlamadığını biliyorum ürünün saça. Ama zararı olur mu ?

Evirdim çevirdim bi baktım ama yazmıyor bir şey. Birazdan tekrar kullanacağım. Merak ettiğim şu ki zamanı geçince bi yarar sağlamadığını biliyorum ürünün saça. Ama zararı olur mu ?
Bozulma vs. olmuşsa illaki zararı olur canım.. Kokusu rengi falan nasıl göremediğimden yorum falanda yapamıyorum açıkçası.. Ama yinede ben güvenipte kullanamazdım şahsen..

Bozulma vs. olmuşsa illaki zararı olur canım.. Kokusu rengi falan nasıl göremediğimden yorum falanda yapamıyorum açıkçası.. Ama yinede ben güvenipte kullanamazdım şahsen..
Kokusunda falan problem yok gibi geldi bana. ilk zaman ki gibi her şey. Ama ben yine de bırakayım o zaman.

aktar bilir mi ki ? eczaneye de gidip 4 yıl sonra tekrar kullanma kararı aldım zarar verir mi demek istemiyorum.
:))) tabiki oyle demiyceksin urunleri gosterip son kullanma tarihini bulamadim diyebilirsin 1 yil once almistim atmalimiyim diyebilirsin bu tur urunlerin omrununun 12 ay oldugunu varsayarsak dolapda bi kosede kalmis unutmusum biraz iskillendim dersin aktardan almamistin dimi eczaneden almistin sanirim aktara degilde eczaneye bu sekilde danisabilirsin :)) ama bosver yaa bence at canim sen onlari icin rahatlasin isterden bi danis diye dedim ama gerek yok 4 yil yani bu az bi zaman degil..

Doğal içerikli, Ecosert sertifikalı ürünlerin raf ömrü 6-12 ay arasındadır. Hamadi markası da Ecosert sertifikalı %100 doğal içerikli olduğu için bu kadar uzun süre dayanmaz. Yani bozulmuş olmalı. 4 yıl çok uzun bir süre nihayetinde.

Ben de dün gece Hamadi markasının ürünlerini Farmareyon sitesinden bir hafta boyunca %55 indirimli olarak alınabileceğini duyurmuştum .Ben de ürünlerden çok memnun kaldım. Hamadi ürünleri hakkındaki yazımı
okumak isterseniz. Yazım burada;

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yordum-cok-sukur-kendisini-de-buldum.1052597/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…